Hyvää tekemässä

En oikein tiedä mikä vaihe itselläni on menossa, mutta kovasti on noussut sellainen tarve auttaa muita ja pelastaa maailma. Olen aikaisemmin jo ollut WWF:n luonnonsuojelun tukijana lahjoittamalla kuukausittain tietyn summan Itämeren hyväksi.

Muutama kuukausi sitten päätin ryhtyä myös SOS-kummiksi. Haluan luoda siitä meille Eliksen kanssa yhteisen jutun ja siksi valitsin meidän kummilapseksi pojan, jotta voidaan Eliksen kanssa yhdessä kirjoittaa hänelle kirjeitä ja kenties joskus pieniä lahjoja. Sain jo tiedot kummipojastamme, mutta odotan vielä oikeaa hetkeä selittää asiaa Elikselle mistä on kysymys.

Nyt joulun alla halusin myös olla mukana tekemässä hyvää ja päätin osallistua Joulupuu-keräykseen. Tällä kerätään joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaanotettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin vähävaraisen perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Tällaisia lapsia on jo pelkästään pääkaupunkiseudulla yli 10 000.

Valitsin kaksi lasta jolle ostin lahjat, toinen 4-vuotias tyttölapsi ja toinen 14-vuotias nuori naisenalku. Pyörittiin viikonloppuna Eliksen kanssa kaupoissa etsimässä ja huolella valitsemassa mieluisia lahjoja ja sellaiset löydettiinkin. Sunnuntai-iltana kävimme viemässä paketit keräyspisteeseen. Tästä tuli kyllä itselle todella hyvä mieli ja toivottavasti tuovat iloa myös lahjojen saajille.

Joulupuu-keräys on tämän viikon perjantaihin 15.12. saakka, joten jos Sinäkin haluat olla mukana hyvää tekemässä, niin suosittelen kipinkapin etsimään lähimmän Joulupuun ja lahjoja hankkimaan. Lupaan ettet pety! <3

5 kommenttia “Hyvää tekemässä

  1. Sinulla on noussut kaunis ja hieno tarve auttaa. Sinulla on monta auttamiskohdetta ja on kiva, että poikasi on mukana. Hän saa hyvän esimerkin.

  2. Meidän perhe on tukenut monta vuotta Hope yhdistyksen toimintaa ja jatkamme sitä edelleen. Hienoa, että olette löytäneet oman tavan auttaa.

  3. Lastenlasten kanssa olen tehnyt samaa. Voi kuinka ihanaa on seurata, kun he itse valitsevat kuusen kirjekuorista kenelle ostetaan ja sitten huolella valitaan lahjat. Haluan opettaa heille antamisen iloa ja sitä ,ettei kaikilla lapsilla ole yhtä hyvin kuin heillä

  4. Mäkin olisin tahtonut ottaa osaa tähän keräykseen, mutta harmiksi rahatilanne ei millään antanut tänä vuonna periksi. Täytyy ehdottomasti muistaa ensi vuonna säästää pieni summa tätä varten joulukuulle ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *