Suloinen löytö kylpyhuoneeseen

Tiger on kyllä jotenkin niin mahtava kauppa kun sieltä tekee mitä ihanimpia löytöjä. Olen onneksi oppinut hillitsemään itseäni siellä, eikä mukaan lähde enää kaikenmaailman turhaa krääsää mitä saattoi lähteä silloin kun Tiger viehätti vielä uutuudellaan täällä Suomessa.

Sieltä löytää niin askartelutarvikkeet, juhlakoristeet kuin sisustustuotteita. Käyn melko harvoin Isossa Omenassa ja melkein aina kun siellä käyn, on vakiintuneeksi tavaksi käydä pyörähtämässä Tigerissa. Siellä vaihtuu valikoima melko tiheään eikä uutuuksia oikein mainosteta missään, joten sinne on jalkauduttava löytääkseen nämä ihanuudet.

Olo onkin kuin karkkikaupassa kun sieltä tekee tällaisia löytöjä, kuten tämä ihana mintunvärinen betonitarjotin. Sen enempää taas miettimättä sille käyttötarkoitusta, nappasin tuon neljä euroa lompakkoani köyhdyttävän ihanuuden ja kylpyhuoneeseenhan se matkasi. Sain siihen pönöttämään riviin meikinpoistoaineen, kasvoveden sekä kuivashampoon, eniten käyttämäni tuotteet. 🙂

Teettekö te löytöjä Tigerista? Mikä on ollut paras löytö sieltä? 🙂

9 kommenttia “Suloinen löytö kylpyhuoneeseen

  1. Sopii kivasti piristämään kylppäriä tuo väri. Tigerista olen löytänyt paljon askartelutarvikkeita. Se on sellainen kiva tilpehöörikauppa jossa tulee aina joskus käytyä kurkkimassa 🙂

    1. Joo sieltä löytyy välillä kivoja sisustusjuttujakin! Ja kokoajan huomaan että tulee lisää valikoimaan niitä. Olen ostanut ihanat posliiniset seinälle roikkumaan laitettavat kukkaruukutkin sieltä. 🙂

  2. Tosi kiva, sopii tuohon täydellisesti 🙂 En käy itse Tigerissä ollenkaan. En osta mitään uutta, paitsi ruoan. Käyn kirpputorilta hakemassa jos jotakin tarvitsen.

    1. Ymmärrän hyvin ja yritän välillä itsekin ostaa enemmän käytettynä asioita. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *