Lisää säilytystilaa kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneremonttimme valmistui jo melkein kaksi vuotta sitten ja jäi jo silloin viimeisiä silauksia vaille valmiiksi. Olin ajatellut pitkään laittaa jotkut hyllyt seinälle peilin viereen saadakseni lisäsäilytystilaa, mutta en vain löytänyt sopivankokoisia ja kivannäköisiä hyllyjä, ja jos löysin, en raaskinutkaan porata seinään reikiä. Kosteissa tiloissa kun tuo reikien poraaminen seiniin on vähän isompi juttu jos ei sitten tykkääkään.

No nyt kaksi vuotta myöhemmin ihastuin täysin Ikean uutuuteen, täyspuiseen Vilto-hyllyyn ja vaikka hieman epäilin sen tekevän kapean kylpyhuoneen entistä ahtaamman oloiseksi, niin sain huokaista helpotuksesta. Se nimittäin sopii sinne ihan mainiosti ja vihdoin sain sitä lisäsäilytystilaa. Aikaisemmin kun tasot on notkunut kaikenlaisesta roinasta säilytystilan puutteessa, olen saanut vihdoin sen siistiksi ja se on myös pysynyt siistinä.

Tämä ihanuus kun seisoo omilla jaloillaan, niin ei tarvinnut niitä seiniäkään alkaa porailemaan. Sama porauskammo toistuu edelleen myös suihkupullotelineiden ja pyyhekoukkujen hankinnassa. Pyyhkeet ja kylpytakit roikkuvat edelleen oven päällä olevassa naulakossa ja suihkupullot Jyskin muovisissa säilytyslokeroissa, jotka olen kiinnittänyt suihkuihin.

Mitäs mieltä olette tästä Vilto-hyllystä, eikö sovi aika kivasti meidän kylpyhuoneseen? 🙂

13 kommenttia “Lisää säilytystilaa kylpyhuoneeseen

  1. Apua nyt en kuollaksenikaan muista enää tuota seinälaattaa, Kaakelikeskuksesta se on ostettu. Tuo yksi seinä on mikrosementillä tehty, itse olisin tuolloin kaivannut vähän kylmemmän harmaata, mutta se on tosiaan vähän tuollainen beigeen taittava. 🙂

  1. Joo mä ihastuin tähän kyllä samantien, vaikka näitä nyt on markkinoilla kuinka paljon samantyylisiä niin aikaisemmin ne ei ole iskeneet. Tämä on taas tosi kaunis!

 1. Vilto-hylly näyttää mainiolta ja sopii todella hyvin jo muutenkin kauniiseen kylppäriinne. Eikä tarvinnut porata. Ihailen ihmisiä, jotka osaavat remontoida ja sisustaa pitkämielisesti, maltilla ja kärsivällisesti. Itse olen aivan vastakohta. Huiskin sinne tänne ja kerään kaikenlaista kirpparilta.

  1. Kiitos. 🙂 Joo on sitä ennen menty vähän liiankin impulsiivisesti, mutta olen opetellut erehdyksien ja virheiden kautta hieman malttia tässä sisustushommassa. Se kun ei tunnu koskaan olevan valmis. 😉

  1. Kiitos. 🙂 Tykkään myös tuosta hyllystä, se on kyllä osoittautunut hintansa väärtiksi!

 2. Kuinka leveä tuo seinä on, missä suihkut on? Onko ollut toimiva tila kahdelle suihkulle? Itse juuri mietimme mahtuuko meille kaksi suihkua.

 3. Heippa!
  Mistä olette hankkineet peilin? Tosi kivan näköinen ja olen juuri tuollaista metsästänyt. Minkä kokoinen mahtaa olla?
  Entäpä valaisin peilin yläpuolella?

  1. Moikka, peili on Ikeasta mutta katsastin juuri ettei sitä enää löydy heidän valikoimastaan, mallia en muista. 🙁 Valaisin sen yläpuolella on taas Bauhausista sellainen kun Nordlux S6 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *