Vähäeleinen ja ajaton teak-hylly

Sain viime vuoden loppupuolella isovanhemmiltani heidän vanhat teak-hyllyt. Ne olivat olleet jo vuosia enoni varastossa ja sitten ne tulivat puheeksi ja hetkeäkään empimättä ilmoitin niiden muuttavan meille. En todellakaan tiennyt niille sijoituspaikkaa silloin ja ne jäivät meilläkin lojumaan nurkkaan. Yritin mittailla niitä meidän käyttöullakolle, mutta ne olivat sinne liian korkeat.

Sitten tarvittiinkin pikaisesti hyllytilaa toisen aikuisen vaatteille ja koska vaatekaappini oli aivan mullin mallin, keksin raahata puolet hyllyköstä makuuhuoneeni seinää vasten ja pinottiin väliaikaisesti vaatteet siihen.

Tämä hyllykkö on muuten aivan mielettömän monimuotoinen. Tähän kuuluu neljä mustaa teräsjalkaa sekä monen monta teakista hyllyä ja ne voi joko kaikki yhdistää toisiinsa tai vaihtoehtoisesti tehdä kaksi tällaista erillistä hyllyä ja sijoittaa eri paikkoihin.

Lopulta jatkuvasti sotkuuntuneet vaatepinot silmieni edessä alkoivat ärsyttää ja makuuhuoneen esteettisyys kärsi, joten otin viikonloppuna itseäni niskasta kiinni ja siivosin vaatekaappini. Sain koottua sinne toisen tällaisen teak-hyllyn ja sijoitin vaatteet sinne ja juuri kun olin purkamassa tätä teak-hyllyä, keksin sille paikan.

Tässä. Makuuhuoneen seinään kiinnitetty televisio uppoaa tuonne kahden hyllyn väliin täydellisesti ja jätin tarkoituksella enempää hyllyjä kiinnittämättä, ettei makuuhuoneen avaruus kärsisi. Sijoitin hyllyille muutamia koriste-esineitä, jotka ovat uineet kodissamme paikasta toiseen.

Tämä isovanhempieni vanha teak-hylly on niin upea kokonaisuus, niin vähäeleinen ja ajaton. Jos vain kotini olisi isompi minne saisin tämän koko komeuden kerralla esiin, mutta tämä kelpaa nyt.

 

6 kommenttia “Vähäeleinen ja ajaton teak-hylly

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *