Kaunista designia luonnosta

Kaupallinen yhteistyö

Mietin muutama kuukausi sitten kuumeisesti syntymäpäivälahjaa poikaystävälleni ja tutkin kaikkia vaihtoehtoja aina elämyslahjoista materiaan. Vastaani tuli puusta valmistetut rannekellot, joista tyyliä ei puuttunut!

Nämä Design From Finland -merkinkin saaneet rannekellot ovat niin tyylikkäät katseenvangitsijat, puuosat luovat niihin arvokkuuttaa ja yksinkertaisuus tekee niistä elegantit. Palasin ihastelemaan kelloja moneen otteeseen, kunnes päätin ehdottaa Aarnin kanssa yhteistyötä. Valitsin miehelleni tämän superkomean ja miehekkään XO Eeben -rannekellon ja itse pähkäilen vielä tuon XO Pihlajan kanssa, sillä heiltä on ihan pian tulossa upea ruusukultaisella kellotaululla varustettu Saarni -kello ja olen suorastaan hulluna ruusukultaan.

Aarnin takana seisoo kolme kaverusta, jotka jo nuorista pojista saakka tapasivat mennä metsän keskelle viettämään aikaa. Aikuisina he huomasivat yhteisen vahvan kiinnostuksen uniikkeihin rannekelloihin ja nuoruusajan vietetyt vuodet puiden keskellä yhdistettynä syntyivät nämä upeat Aarni Wood puiset rannekellot.

Tuotteissaan käyttämät puut ovat pääosin suomalaisia ja he pystyvät paikkakunnan tarkkuudella kertomaan puiden alkuperän. Puuosat on käsitelty kevyesti luonnollisilla puunhoitoöljyillä säilyttääkseen puun luonnollisen kiillon ja kosteuden. Kellojen puuosat suositellaankin öljyämään kerran vuodessa. Aarni kellojen koneisto puolestaan on sveitsiläisen Rondan laadukas kvartsikoneisto.

Halusin jälleen ilahduttaa myös teitä lukijoita ja sain järjestettyä teille alennuskoodin, jolla saa -15 % loppuhinnasta. Muista siis tilausvaiheessa mainita alennuskoodi ’montasyytarakastaa’, niin ostoskoristasi tipahtaa -15 % loppuhinnasta pois! Koska tämä kello on mielestäni ihan mainio valmistujaislahja, suosittelen tekemään tilauksen pikimmiten, niin se ehtii vielä juhlapäiväksi perille! Kello tulee upeassa puisessa laatikossa, joka ei kyllä jätä lahjan saajaa kylmäksi, jolloin kelloa kelpaa säilyttää alkuperäislaatikossaan paalupaikalla!

Alennuskoodin lisäksi sain mahdollisuuden järjestää kilpailun teidän seuraajien kesken, jossa voittaja pääsee valitsemaan yhden haluamansa tuotteen Aarnin valikoimasta! Päätin jälleen toteuttaa kilpailun Instagramin puolella, sillä Instagramin alusta on huomattavasti miellyttävämpi kuin tänne blogiin kommentoiminen, joten kipinkapin Instan puolelle jos halajat tällaista kelloa myös itsellesi! Kilpailuaikaa on kuun loppuun 31.5.2018 klo 23.59 saakka ja julkistan voittajan Instagramissa heti perjantaina 1.6.2018. 🙂 Ei muuta kun kilpaonnea ja muistakaa hyödyntää alennuskoodi, se on voimassa 3.6.2018 saakka!

 

8 kommenttia “Kaunista designia luonnosta

  1. Voi että, nyt on upeita! Saattaa olla että hyödynnän koodinkin miehen syntymäpäivälahjaan kun niin nappasi! 🙂

  2. Minua kiinnostaa myös tuo ihana mekko, mistä tuollaisen voi hankkia? Kellot ovat ihania, puiset aurinkolasit ostin juuri ja ovat myös ihanat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *