Varoituksen sana auringonkukista

Kävimme viime viikolla kuvaamassa mieheni sekä poikani kanssa aivan mielettömän ihania kuvia eräällä auringonkukkapellolla ja kuvaajana toimi ystäväni Agnetha Lesch (click!). Leikkasimme sieltä mukaan muutaman auringonkukan kotiin maljakkoon ja jo heti seuraavana päivänä ne olivat alkaneet tiputtelemaan keltaista siitepölyä meidän valkoiselle Hakolan sohvapöydälle. Pyyhkiessäni sitä kostealla rätillä, huomasin kauhukseni sen vain leviävän ja värjäävän meidän pöydän. Nyt olen hinkannut sitä erilaisilla pesuaineilla ja sienillä ja siinä se vain on jämähtäneenä ja pilasi meidän sohvapöydän.

Onko teille käynyt tällaista ja miten olette sen saaneet pois vai onko meidän sohvapöytä todellakin nyt pilalla? Todella kurjaa, että nuo kauniit kukkaset aiheutti tällaista haittaa, nyt siirsin ne pois meidän ruokapöydälle pöytäliinan päälle.

Haluaisitteko nähdä miten suloisia kuvia Agnetha otti meistä? <3

2 kommenttia “Varoituksen sana auringonkukista

  1. Täällä ollut sama homma Liljoista tippuvien heteiden kanssa ja se ruskea levisi pöydälle, mutta fairylla sai itse pois. Kokeile sillä tai taikasienellä! Tsemppiä!

    1. Täytyy kokeilla vielä fairya! Toivottavasti lähtisi, vielä on mahdollisuus kääntää tuo pöydän kansi toisinpäin onneksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *