Keveyttä sisustukseen daybed vuodesohvalla

Joulun ja pimeyden horroksesta aletaan pikkuhiljaa toipua ja kotona on puhaltanut muutoksen tuulet. Pitkän pohdinnan jälkeen päätin luopua toisesta Hakolan sohvasta ja se menikin heti kaupaksi. Samaan aikaan ryhdistyin ja sisustin jo pitkään lähinnä romuvarastona toimineen kolmannen makuuhuoneen vierashuoneeksi. Aikaisemmin huone on toiminut vaatehuoneena (click!) ja lastenhuoneena (click!).

Olen ihastellut erilaisia daybed vuodesohvia jo pitkään ja päädyin ostamaan Ikeasta MARKERAD -daybedin vierashuoneeseen. Se sopii sinne mainiosti, mutta myytyäni Hakolan sohvan päätin sovittaa sitä myös olohuoneeseen.

Olohuoneesta tuli ihanan keveän näköinen daybedillä ja olisin voinut hyvinkin jättää sen tuolle paikalleen. Vierashuone kuitenkin kaikui tyhjänä, joten palautin daybedin sinne. Siitä on tullut nyt selvästi Alvarin nukkumapaikka yksin kotona ollessaan.

Olohuoneessa on tämän jälkeen pyöriteltykin huonekalut ympäri, josta kirjoittelenkin teille myöhemmin erikseen. Mitä mieltä olette näistä daybed vuodesohvista sisustuksessa, voisitko kuvitella tällaisen omaan kotiisi?

Mainos alkaa

Sähkön hinta on nyt ennätys korkealla. Säästä sähkössä ja ota tästä Kotimaan Energian kiinteähintainen ja turvallinen sähkö 24 kuukaudeksi alkaen 9,97 snt / KwhMainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *