Valoisampi pukeutumishuone

koti-5

Moikat täältä tunnemyrskyjen keskeltä. Ajattelin vihdoinkin tarjota teille vähän sisustusaiheista juttua.

Nyt on saatu vihdoinkin kuvattua tämäkin huone, josta koko lattiaremontti lähti liikkeelle. Alkaessani sisustamaan huonetta omiin tarpeisiini, nousi jälleen esiin tahto vaihtaa asunnon lattiat ja tuumasta toimeen vaan. Koska tämä huone on asuntomme pienin huone, sai se rutkasti lisää avaruuden tuntua ja valoa lattian vaihdon myötä.

Olin pitkään himoinnut tuota Granitin rapputaulua ja se löysikin tästä pukeutumishuoneesta paikkansa. Tekstiksi laitoin pätkän Lenny Kravitzin Believe kappaletta ja itseasiassa tuo tekstin pätkä on myös osa nykyistä jalassani koristavaa tatuointia.

Päivitin alkuperäiset kaapinovet vaihtamalla tylsät muovivetimet mustiin nahkaisiin ja kaapit saikin näin rutkasti lisää aikaa. Nahkavetimet himottaa siis vieläkin, olenhan näitä tuunannut jo keittiön kaappeihin ja makuuhuoneessa sijaitsevaan meikkauspöytään.

Järjestys vaihtui hieman lattiaremontin myötä, sillä aikaisemmin vaaterekki oli suoraan ikkunan edessä, estäen valon pääsyn huoneeseen. Toisaalta se toimi silloin myös hyvänä näkösuojana, mutta ajattelin nyt kokeilla sitä tuolla toisella seinällä. Koska pukeutumishuoneen ovi poistettiin lattiaremontin yhteydessä, ei oven avautuminen ole enää esteenä ja siksi vaaterekki mahtuu nyt tuolle paikalle mainiosti.

Olimpas jo ehtinyt ihastua tuohon suurta suosiota saaneeseen pylväskaktukseen / cowboykaktukseen ja kävin alkukesästä nappaamassa Plantagenista viimeisen kappaleen. Tuntuu että nuo isot kaktukset ovat todella kiven alla ja metsästin sellaista jo alkukeväästä. Sen lopullinen sijoituspaikka ei välttämättä ole tämä pukeutumishuone, mutta se on nyt siellä niin kauan kunnes keksin sille paremman paikan. 🙂

Mitäs pidätte?

koti-7

koti-15

koti-13

koti-9

koti-17

koti-12

koti-6

7 kommenttia “Valoisampi pukeutumishuone

  1. Oi, todella kaunis ja valoisa pukeutumishuone! Kuulostaa todelliselta luksukselta, että on oma rauhallinen pukeutumishuone! Vau! Ihan kateeksi käy 🙂 Tykkään tuosta divaanista ja matosta, oikein onnistunut kokonaisuus!

  2. Aivan ihana huone, voi kun itselläkin olisi tilaa ja mahdollisuus tuollaiselle! Kyllä kelpaa valita vaatteita ja pukeutua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *