Pään selvittämistä mökillä

mokilla-80

En ole hyvä peittelemään tunteitani, enkä ole peitellyt nytkään. Viimeiset pari viikkoa on ollut todella raskaita eikä blogi ja työ ole oikein maistunut. On todella vaikeaa erotella henkilökohtaista elämää blogista tuntematta oloaan epäaidoksi ja siksi ehkä myös blogin ja muun sosiaalisen median sisältö on ollut vähän alakuloista.

Odotin tältä kesältä paljon, paljon enemmän kuin mitä se on antanut. Odotin aurinkoisia ja naurun täytteisiä päiviä ja ikimuistoisia kesäiltoja ystävien kanssa. Suomen sääolosuhteet ovat kuitenkin olleet jotain ihan muuta ja tuntuu kuin se kävelisi käsikädessä oman elämäni kanssa.

Kesäni on täyttynyt pettymyksistä, mielipahasta ja sydänsuruistä. Olen maannut sängyn pohjalla kuunnellen sydäntä riipiviä rakkauslauluja ja itkenyt kuin hullu.

Viime viikolla lähdin karkuun tätä kaikkea mökille Eliksen kanssa ja nappasin vielä mukaan siskoni lapset Elikselle kaveriksi. Mökkireissu ei olisi voinut parempaan saumaan osua, koska sain siellä selvitettyä päätäni. Junamatkalla latasin puhelimeeni Storytel sovelluksen ja sieltä suosituksista Henriikka Rönkkösen kirjoittaman Mielikuvituspoikaystävä -kirjan. Enpä tiennyt kirjaa aloittaessani millaisen vaikutuksen se muhun tekisi. Luin kirjan alle vuorokaudessa ja olo sen jälkeen oli kuin eri ihmisellä. Heräsin jostain itsesäälin syövereistä valmiina uuteen taistoon.

Deittailu voi olla samaan aikaan todella hauskaa, mutta myös hajoittavaa. En voi valehdella ja väittää että tässä on vain nautittu sinkkuudesta, mutta kirjoittelen teille siitä ihan omassa postauksessa. 🙂

mokilla-52

suppailua

mokilla-28

mokilla-50

mokilla-2

mokilla-41

mokilla-15

mokilla-69

mokilla-75

mokilla-78

mokilla-82

mokilla-88

mokilla-95

mokilla-97

mokilla-105

mokilla-99

mokilla-100

8 kommenttia “Pään selvittämistä mökillä

    1. Kiitos, rakastan kuvata näkymää meidän mökiltä järvelle päin eri vuorokauden aikoina, se näyttää aina ihan erilaiselta ja luo erilaista fiilistä. ♥

  1. Aivan ihania kuvia mökiltä! Vielä on kesää jäljellä. Toivottavasti se sujuu iloisemmissa ja aurinkoisemmissa merkeissä! Minulla on menossa vika lomaviikko. Täytyy kyllä myöntää, että minullakin oli suuremmat odotukset kesän suhteen.

    1. Joo tuntuu että useammalle tämä kesä on ollut pettymys. Uskon ja toivon tosiaan, että elokuu vielä yllättää. 🙂

  2. Aivan upeita kesäisiä kuvia! Tsemppiä jatkoon, toivottavasti loppukesä sujuu paremmissa merkeissä ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *