Kesälomasuunnitelmia

pionit-10

Voi veljet, miten voi olla kesä jo puolessa välissä eletty? Juhannus oli ja meni ja tuntuu kuin mitään ei olisi tehty, eikä kyllä ollakaan. No eipä ole kelitkään meitä kohdelleet kuin muutamana hassuna päivänä. Kirjoittelen varmaan juhannuksesta vielä lisää, kunhan ennätän, mutta sitä ennen käydään kesäloman kimppuun, sillä se alkoi meillä tällä viikolla vähän vahingossa.

Jotain kesälomasuunnitelmia on tehty, lähdemme pian ystäväni ja hänen tyttärensä kanssa viideksi päiväksi Pärnuun ja täytyy toivoa sinne ainakin hyviä kelejä. Katselimme aluksi ulkomaanmatkoja hieman pidemmälle, mutta korkeat hinnat tuli nopeasti vastaan ja tyydyttiin vähän lähemmäs. Itse en ole koskaan ollut Pärnussa, joten odotan reissua innolla ja niin odottaa Eliskin.

Muistan olleen vielä toukokuuta kun suunnittelin sellaista bucket listin tekemistä kesän varalta ettei menisi sormi suuhun vapaapäivänä, satoi tai paistoi. No en ole sitä listaa vieläkään tehnyt, mutta nyt teen!

□ Uimaan uimahalliin
□ Uimaan uimarannalle
□ Angry Birds puistoon
□ Elokuviin
□ Museoon
□ Maatilalle
□ Mökille
□ Ulkomaille
□ Pyöräretkelle
□ Metsäretki
□ Helsinkiin retkelle
□ Leffailta kotona
□ Grillibileet takapihalla
□ Jätskille
□ Yökyläily
□ Saaristoretki
□ Suomenlinnaan
□ Extempore autoretki toiseen kaupunkiin

Näiden lisäksi olen tulostanut Muita Ihania -blogin Tiinan suunnitteleman supersöpön Kesän kivoin listan, jossa on toinen toistaan söpömpiä askareita kuten halihetki, kukkakimpun keräily ja sohvalle majan rakentelu.

Osan yllämainituista askareista olemmekin jo Eliksen kanssa toteuttaneet, olemme käyneet kesäkuun sadepäivinä jo katsomassa kaksi elokuvaa, uimahallissa, museossa, yökyläillyt ja järjestimme pienimuotoiset grillibileet takapihalla. Mutta mikäänhän ei estä näiden toteuttamista uudelleen. 🙂

Mitä suunnitelmia teillä on kesälle ja oletteko tehneet jotain vastaavia listoja? 🙂

pionit-8

pionit-4

pionit-5

pionit

pionit-2

4 kommenttia “Kesälomasuunnitelmia

 1. Pärnu kuulostaa ihanalle tai saaristoon! Olisipa ihanaa tuntea merituuli hiuksissa! Tulee kiire suorittaa kaikki: ulkomaille, kylpylään ja huvipuistoon. Muumimaailma olisi kyllä nähtävä. Kesä on lyhyt ja listaon niin pitkä!

 2. Kauniita kuvia! Ja mielettömän kiva tuo lista, täytyykin ottaa itselle talteen ja katsoa josko kerkisi jotain toteuttamaan 🙂

 3. Just niin täydellinen kesälista kun voi olla! Suomenlinna ois mullakin haaveissa, mutta taitaa jäädä tänä keväänä käymättä.<br />
  <br />
  hanna<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.hannamariav.com&quot; target="_blank">www.hannamariav.com</a>

 4. Eilen juuri mietittiin, että pitäisi tehdä tuollainen lista. Tuntuu, että päivittäin suunnittelee kaikkea, mitä olisi mukava tehdä, mutta jotenkin ne ovat unohtuneet sillä hetkellä, kun voisi jotain niistä suunnitelmista toteuttaa. Tuntuu, että alkukesä meni vähän ohi ja olisikin nyt loppulomalla kiva päästä tekemään kaikkea kivaa. Meillä suuremmatkin suunnitelmat vähän auki vielä, ainakin kuitenkin kotimaan matkailua luvassa 🙂 Ihania kuvia muuten!<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://lifewithhannamari.blogspot.fi/&quot; target="_blank">http://lifewithhannamari.blogspot.fi/</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *