Päivitetty tukka

uusitukka-59

Siis voi luoja miten onnellisena tämä tyttö nousi kampaajan tuolista muutama viikko sitten, kun ystäväni sekä parturi-kampaamo ja kauneushoitola Studio Vassin omistaja Anu päivitti tukkani. Puhuttiin vain juurikasvun sävyttämisestä ja muutaman sentin leikkaamisesta, mutta annoin silti Anulle vapaat kädet touhuta ja lähdinkin lopulta ihan eri lookissa pois sieltä. Lopputuloksena oli jo pitkään haaveilemani todella vaalea ja kylmänsävyinen pitkä polkka, joka korosti ihanasti Kroatiassa saamaani päivetystä. Olin niin ihastunut uuteen tukkaani, että piti ihan erikseen laittaa vielä jälkikäteen Anulle viestiä, jossa kiitin häntä.

En tarkalleen tiedä mitä Anu tukalle teki, mutta ainakaan mitään sellaista ei tehty mikä olisi vahingoittanut hiustani. Olen tottunut että tällaisen sävyn saa vain rasittamalla hiusta kaikenlaisilla värinpoistoilla ja blondauksilla, mutta tällä kertaa tukkani oli yhtä hyvässä kunnossa kuin aikaisemminkin. Ahh, rakastan tätä. <3

uusitukka-30

uusitukka-23

uusitukka-38

uusitukka-39

uusitukka-57

5 kommenttia “Päivitetty tukka

  1. Moi, kaunis tukka tuli: tuuhealta näyttävä ja muodikkaasti platinaa. Kuvasi olivat tosi kauniita ja selkeitä. Osaat poseeatakin.

  2. Tulipas aivan ihanat hiukset, jotka sopivat sinulle niin upeasti! Wau! 🙂 Ja aivan ihania kuvia sinusta muutenkin – huomaa, että uusissa hiuksissa on hyvä olla!

  3. Vautsi, kylläpäs näyttävät upeilta! <br />
    Sopivat todella hyvin sinulle :)<br />
    <br />
    Oikein mukavaa juhannusta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *