Tämä kuivashampoo pääsi vakiohiustuotteisiini!

Kuivashampoo on hiustuote, jota ilman en pystyisi elää. Se on korvannut itselläni monet erilaiset muotoilutuotteet, kuten tyvikohottajan sekä myös päivittäisen hiustenpesun. Kuivashampoolla pystyn taikomaan huonon hiuspäivän pois.

Halusin tulla vinkkaamaan teille näistä Lindexin tuotteista, joista löytyy erikseen kuivashampoo hiusten freesaukseen sekä kuivashampoo, joka sekä freesaa hiukset että tuo niihin volyymia ja tekstuuria. Löysin nämä sattumalta Lindexistä ja edullisen hinnan vuoksi nappasin joulupyhinä mukaan testiin.

Sen lisäksi että nämä tuotteet osoittautuivat ihan superhyviksi, tykkään näiden tyylikkäästä ulkoasusta ja tuoksusta! Näitä pitää mielellään esillä kylpyhuoneessa ja käytössä ihastuttavat sopivan karkkimaisilla tuoksuillaan.

Tykkään suihkauttaa kuivashampoota hiuksiini silloinkin, kun ne ovat puhtaat, sillä se antaa hiuksille hyvän kampauspohjan ja pidon, jolloin hiusten letitys sujuu paremmin ja hiukset saa rennolle ponihännälle.

Onko teillä kokemusta tästä Lindexin kuivashampoosta? Onko joku muu kuivashampoo, jota suosittelet tai kuuluuko kuivashampoo edes vakiohiustuotteisiisi?

8 kommenttia “Tämä kuivashampoo pääsi vakiohiustuotteisiini!

  1. En ole vielä eläessäni käyttänyt kuivashampoota 😀 En tiedä, olenko sitten hyvinkin kummallinen, mutta mie käyn suihkussa joka ilta, joten ei ole tullut vaan tarvetta! Rakastan mennä suihkunraikkaana puhtaisiin lakanoihin nukkumaan ja hiukset ei ikinä voisi olla pesemättömät nukkumaan käydessä 😀

    1. Mun atooppinen iho ei kestä varsinkaan talvisin jokailtaista suihkussa käyntiä ja päivittäinen hiustenpesukin jäi kun kampaajani kehotti vähentämään, ei tee hyvää hiuksille eikä hiuspohjalle. Kuivashampoo onkin ollut sen jälkeen ihan loistava tuote!

    1. Joo tuntuu kosmetiikka- ja hiustuotteet tekevän tuloaan vaatekauppoihinkin 🙂 Batistea itsekin tähän saakka käyttäneenä en voi kun vain suositella näitä! Ja voittaa ehdottomasti designissa. ?

    1. Itsekin olen tähän saakka käyttänyt Batistea ja nämä on ehdottomasti yhtä hyvät ja voittaa designissa! 🙂

    1. Empä tiennyt että kuivashampootakin voi tehdä itse, toisaalta miksi ei mutta en ole törmännyt aikaisemmin kenenkään tehneen 🙂 Mielenkiintoista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *