Boheemit ja trendikkäät koristetyynyt

jysk koristetyyny boheemi

Tässä ne nyt on, aikaisemmin mainitsemani koristetyynyt, jotka lähtivät Älä osta mitään -haasteesta huolimatta mukaani Jyskistä. Auts. Vastaavanlaisia koristetyynyjä on nähty ainakin mm. H&M Homen, Elloksen ja Jotexin valikoimassa, mutta Elloksella ne myytiin loppuun todella nopeasti ja minä jäin tuolloin nuolemaan näppejäni.

Näitä koristetyynyjä en ollut ennen nähnyt tai sitten ne ei vain ole rekisteröitynyt verkkokalvoilleni, sillä nämä ei ollut ostaessani ihan tällaiset. Näissä oli nimittäin kiinnitettynä hopeisia paljetteja, mutta koska 24 euron kappalehinnan sijaan ne maksoivat nyt vain 10 euroa kappale, en voinut jättää niitä kauppaan ja paljetit sai helposti napsaistua tyynyistä pois.

Jos aikaisemmin sängyllämme ei ole ollut ikinä koristetyynyjä, alkaa niiden maksimaalinen määrä nyt pikkuhiljaa täyttyä. Odottelen milloin mieheni hoksaa tyynyjen lisääntyneen määrän petauksessa, mutta ainakaan vielä ei ole minkäänlaista nurinaa kuulunut. Nuo vaaleanpunaiset pellavatyynyt on vuodentakainen hankinta Pentikistä ja valkoiset tyynyt kuuluvat meidän yläkerrassa majailevaan Ikean PS Murbo -vuodesohvaan.

Nämä uutukaiset on kyllä niin ihanat, etten todellakaan ole jäänyt harmittelemaan, että rikoin lupaustani. Mitä mieltä olette, kannattiko ostaa? 🙂

jysk koristetyyny boheemi

jysk koristetyyny boheemi

jysk koristetyyny boheemi

jysk koristetyyny boheemi

jysk koristetyyny boheemi

jysk koristetyyny boheemi

4 kommenttia “Boheemit ja trendikkäät koristetyynyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *