Terrazzo-rakkautta

Melko koomista julkaista heti seuraavana tämä kirjoitus, mutta haluan olla rehellinen teille. Tiesin jo ennen ryhdyttyäni Älä osta mitään -haasteeseen, että meillä tulee olemaan tiettyjä tarpeita oli ne sitten sisustushankintoja tai vaatehankintoja.

Viime vuoden vessaremontin myötä meillä on hammasharjat seilannut pitkin vessan allastasoa milloin pystyssä tai kumollaan, jättäen rumia hammastahnajälkiä ympäri valkoista tasoa.

Bongasin viime viikonloppuna Instagramia selatessa Jyskin ihanat uutuudet, terrazzoa olevat hammasharjamuki, saippuapumppu ja WC-harja ja tänä aamuna sattui mieheni sopivasti mainitsemaan, että hammasharjoille täytyy viimein saada joku järkevä säilytys. Hänkin oli kyllästynyt niihin hammastahnajälkiin ja ympäriinsä lojuviin hammasharjoihin. Esittelinkin hänelle heti nämä VADSTENA-sarjan ihanuudet ja annoin itselleni luvan ostaa tuon hammasharjamukin. Ostin niitä kuvista poiketen kaksi, lasten hammasharjoille oman.

Näin kylmän viileästi kauppareissu ei kuitenkaan sujunut, nimittäin ostin myös meidän nykyisen, kuvissa taustalla näkyvän, saippuapumpun kanssa samaa sarjaa olevan hammasharjamukin, hammastahnoille.

Ja jottei menisi ihan selittelyksi, niin kyllä, tein myös vuoden ensimmäisen heräteostokseni! Kolme sanaa – IHANA, sisustustyyny, alennuksessa. Sattumalta pitkään ihastelemani sisustustyynyt olivat alennuksessa ihan pilkkahintaan ja ne suorastaan hyppi silmilleni ja pakotti ostamaan. Tiesin olevani heikko, mutta en näin heikko! En kyllä silti kadu ostostani ja kuvaan ne teille kunhan saan revittyä mieheni sängystä ja pedattua sen uusien sisustustyynyjen kanssa. 🙂

Nyt kun olen syntini tunnustanut, niin palataanpa ihailemaan tätä hammasharjamukia. Rakastan terrazzoa ja Jyskin VADSTENA-sarjassa on juuri meidän vessaan sointuvat sävyt, harmaita ja vaaleanpunaisia hiukkasia. Sattumalta meidän sähköhammasharjatkin sointuvat väreihin, eli aika täydellinen kombo!

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *