Raksakuulumiset osa 2: Talvirakentaminen

perustukset rakentaminen

Meillä on rakennusprojekti nyt siinä pisteessä, että siellä on perustukset tehty ja seuraavaksi alkaa alapohjan täyttö. Lunta sen kun tupruttaa tupaan, kirjaimellisesti, ja luo omat haasteensa meneillään olevaan rakennusvaiheeseen. Paukkupakkasetkaan eivät helpota, joten rakennustyöt ovat pienellä breikillä.

Olen pitänyt itseni kiireisenä sisustussuunnitelmien parissa ja fiilis on kyllä ihan katossaan, kun pääsee suunnittelemaan itselleen uutta. Yritän avata tänne teillekin näitä suunnitelmiani pikkuhiljaa ja tulen esittelemään muutamien kotimaisten yritysten uutuustuotteita, joita mahdollisesti meilläkin tullaan näkemään!

Pääsette myös kurkkaamaan 3d-luonnoksia asunnostamme, huhh, niitä on kyllä ihana katsella! 3d-luonnokset ovat olleet meillä kyllä todella suuressa roolissa lopullisten päätösten teossa esimerkiksi ikkunoiden sijoittelussa ja niiden avulla pystyy hahmottamaan tilat aivan eri tavalla ja tekemään toimivuuden kannalta parempia ratkaisuja. Suosittelen kyllä jokaiselle taloa rakentavalle, että käyttäisi tässä vaiheessa hieman aikaa ja rahaa ja teettäisi vaikka hieman raakileemmatkin 3d-luonnokset ja hioisi viimeiset yksityiskohdat yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa!

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *