Habitare 2019 pikaisesti

Kello on 05.50 ja istun tällä hetkellä lentokentällä odottelemassa tunnin myöhässä olevaa lentoamme Portugalin Lissaboniin. Eilen starttasi paljon odotettu Habitare ja olin suunnitellut ehtiväni rauhassa käymään siellä, mutta toisin kävi. Tuntuu olevan vakio, että aina reissuun lähtiessä duunit kasaantuu ja tulee ongelmia ja lentoa edeltävänä päivänä kaikki ns. räjähtää käsiin. Niin kävi myös eilen, joten Habitaret jäivät omalta osaltani hyvinkin niukiksi. Käytännössä pikakäveltiin koko messualue läpi eikä aikaa osastojen tarkemmalla tutkiskelulle jäänyt.

Nopealla silmäilyllä parhaat ja mielenkiintoisimmat osastot löytyivät Decorativilta, Hakolalta, Vieseriltä ja Woodiolta. Messut oli tänäkin vuonna täynnä todella kauniita ja runsaita osastoja, mutta valitettavasti oma aikani ei riittänyt näihin tutustumiseen.

Eniten messutarjonnasta odotin kuitenkin pääseväni näkemään livenä Laura Seppänen Design Agency x Decorativi Design – BOND table -pöydän, joka on siis upean sisustussuunnittelija Laura Seppäsen, jonka opissa olen itsekin saanut kunnian olla, ja Decorativin yhdessä suunnittelema pöytä. Ja se todentotta oli livenä yhtä kaunis kuin kuvissa. Valitettavasti pöydän ympärillä hyöri jatkuvasti ihmisiä, joten en saanut sitä kuvattua. Suosittelenkin käydä ihastelemassa sitä paikan päällä Decorativin osastolla.

Nyt otan lasin kuohuvaa ja laitan lomamoodin päälle, mukavia Habitareja kaikille!

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *