Minun näköinen makuuhuone

Vuosi sitten marraskuussa, vuoden pimeimpänä ajanjaksona ja mieheni ollessa reissussa Thaimaassa, iski minuun mielenhäiriö ja maalasin meidän makuuhuoneen seinän tummanharmaaksi. Maalausjälki oli suorastaan kammottava ja siitä olenkin saanut kuulla mieheltäni kuittailua, maaliroiskeita viereisillä seinillä ja katossa ja pikkuhiljaa maalit ovat vain kirjaimellisesti rapisseet seinästä. Olen kironnut tuota seinää siitä saakka, vaikka ensiksi olinkin kovin ylpeä itsestäni.

En ollut koskaan edes ajatellut tummanharmaata seinää, se ei yhtään ollut minun näköiseni tai omaa tyyliäni. Sen sijaan olin haaveillut jo pitkään Tikkurilan Serpentiinin sävyisestä seinästä makuuhuoneessa, raikkaasta ja rauhoittavasta. Mutta niin vain tuo kohtalokas marraskuinen lauantai sai aikaan masentavan tummanharmaan seinän, joka pimensi koko huoneen.

Vihdoinkin ostettuani viime viikolla meille uudet yöpöydät Jyskistä (ne samaiset joita hehkutin täällä), päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja kaivoin kaapista lähes täyden maalipurkin Serpentiiniä ja päätin toteuttaa minun näköisen makuuhuoneen. Valitettavasti edessä on vielä muidenkin seinien sekä katon maalaus valkoiseksi, ne muistuttavat vielä tuosta marraskuisesta päivästä. Mieheni tosin kielsi koskemasta kattoon, täytyy siihen pyytää muka joku ammattilainen, mutta seinät uskallan maalata itse.

Mieheni opastuksella sain tällä kertaa siistiä ja tasaista maalausjälkeä ja nyt joka kerta kun kävelen meidän makuuhuoneen ohi, pysähdyn ihastelemaan tätä näkyä. Ja nuo Jyskin yöpöydät sopivat ihan mainiosti tuon Iittalan hyllyn kanssa, molemmissa toistuu sama idea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *