Jyskin uusi mallisto hemmottelee sisustajia

Nyt täytyy sanoa, että en ole koskaan ennen saanut tällaisia säväyksiä yhdestäkään aikaisemmasta Jyskin tai muun halpaketjun esittelemistä uutuuksista. Jysk esitteli tällä viikolla uutuudet 19/20 ja sieltä nousi esille useampi silmää miellyttävä tuote, joista muutama sopisi omaankin kotiin. Uusi kuvasto muistuttaa paljon lempiliikkeeni Sostrenegrenen tyyliä, niin muotoilussa kuin myös tuotteiden stailauksessa.

Ehdottomiksi lemppareikseni nousi daybed VADEHAVET, ruokapöytä RADBY sekä ruokapöydän tuoli SPIDER.

VADEHAVET on massiivitammea, joten siitä erityisesti plussaa ja näkisin sen meidän tulevassa kodissa isojen ikkunoiden edustalla täydellisesti. Pituutta sohvalla on 189 cm ja syvyyttä 66 cm, joten tässä voi ihan lötkötelläkin.

Metallijalkaiset SPIDER ruokapöydän tuolit ovat muotoilultaan suorastaan upeat, mutta lapsiperheessä joutuu miettimään kangaspäällysteistä istuinosaa ja selkänojaa ja siitä pieni miinus. Muuten olisin varmasti jo klikannut näitä ostoskoriin kuusi kappaletta, koska hinnalla nämä ei todellakaan ole pilattu.

RADBY ruokapöydässä ihastuin kaikkeen, pöydän jalkoihin, saarniviilupintaan ja siihen, miten puunsyyt kuultavat. Pöydän mitatkin ovat juuri passelit, siihen mahtuu hyvin kuusi ruokailijaa stailauskuvista huolimatta. Pöydän pyöristetyt kulmat aiheuttavat hieman ristiriitaisia ajatuksia, mutta luulen niissä olevan tulevaisuuden trendi, joten en ihan täysin niitä tyrmää. Voisin hyvinkin kuvitella tämän pöydän meille, jos meille tulisi musta pöytä.

Oi wau tämä tamminen DALBY kukkalaatikko, todella kaunis. En vain ole vielä päässyt näiden kukkalaatikoiden jujuun, mutta näkisin tämän hyvinkin tällaisenaan ja lokerikkoihin saisi säilöttyä muuta, eihän siinä pakko ole kukkia olla.

Oliivinvihreä metallinen RANDERS tarjoiluvaunu ihastutti söpöllä lehtitelineellä ja jos vain olisi tälle jokin paikka kotona niin hankkisin tällaisen aivan varmasti. Jyskin valikoimaan on myös tullut oma kopionsa suurta suosiota aiheuttaneisiin taitettaviin muovikoreihin, JARLE -korit suloisissa murretuissa sävyissä. Itselläni meni tovi lämmetä näille ruokakaupan vihanneslaatikoita muistuttaviin koreihin, mutta nyt ne on alkanut jo näyttää kivoilta ja voisin meilläkin organisoida pientavarat näihin.

Näihin FRAME IT hyllyihin rakastuin heti ensisilmäyksellä, eritoten tuohon stailaukseen seinään kiinnitettyinä yöpöytinä, mutta tutkittuani tarkemmin valmistusmateriaaleja, aloin empimään bambua materiaalina. Kuvista ei käynyt heti ilmi mitä puuta hyllyissä käytetään, enkä pidä bambun sävystä enkä puunsyistä, joten täytyy melkeimpä käydä katsastamassa nämä paikan päällä ja ainahan näitä voi tuunata mieleisekseen.

Pienellä hyllyllä varustettu seinään kiinnitettävä FACE ME -peili on myös oikein kiva pieneen tilaan ja tällainen sopisi hyvin esimerkiksi meidän ahtaaseen eteiskäytävään. Tämä saisi olla kooltaan kuitenkin vähän vielä isompi ja ehkä jopa varustettuna pienellä lokerikolla, johon saisi postit laskettua käsistä.

Sohvapöytä HINNERUP hivelee silmää samasta syystä kuin RADBY -ruokapöytäkin, musta kuultava saarniviilu ja paperinarusta toteutettu alataso. Tämän näkisin todellakin meidän tulevassa kodissa kotiteatterihuoneen sohvapöytänä. Täytyypä myydä idea miehelle. 😉

Mitä ajatuksia nämä uutuudet herättää teissä, löytyykö lemppareita? Osa tuotteista on ainakin toistaiseksi vain verkkokaupassa ja osa taas saatavilla ainoastaan myymälästä, syytä en tähän ymmärrä. Olisi kiva nähdä jotkut tuotteista livenä. Myös nuo kampanjahinnat houkuttelee tilaamaan, mutta ehkä nyt hillitsen itseäni!

2 kommenttia “Jyskin uusi mallisto hemmottelee sisustajia

  1. Onpa todellakin kauniita kalusteita.Itse pidän tuosta puunvärisestä ruokapöydästä.Kaikki nuo ovat kauniita:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *