Kodin valot -60 % alennuksella

Kaupallinen yhteistyö

Oletko rakentamassa tai remontoimassa kotiasi ja valaisinratkaisujen suunnittelu ja hankinta häämöttävät edessä? Haluan vinkata upeasta mahdollisuudesta saada kotisi valaisimet puoleen hintaan, jos olet bloggaaja tai kiinnostunut kirjoittamaan myöhemmin artikkelin kuvineen valaisinsuunnittelusta ja toteutuksesta.

Winled Oy on LED-valaisimiin erikoistunut valaisinvalmistaja ja he haluavat tarjota kodin valot -60 % alennuksella kehittämällään ”Bloggaa ja Someta” -kampanjalla. Bloggaamalla ja somettamalla saat siis -50 % alennuksen Winled-valaisimista sekä ilmaisen ammattilaisen tekemän valaistussuunnitelman, yhteensä siis -60 % alennuksen. Sivulla www.winled.fi/bloggaajasometa pääset tutustumaan heidän ehtoihin.

Haluan vielä huomauttaa, että sinulla ei tarvitse olla omaa blogia voidaksesi osallistua tähän kampanjaan. Voit myös osallistua julkaisemalla artikkelin kuvineen Winled Oy:n omassa Vieraskynä -osiossa.

Winled Oy on suomalainen valaisinvalmistaja, joiden suunnittelemat valaistukset voi nähdä tänä kesänä myös Porin Asuntomessuilla, jopa kuudessa eri kohteessa:

  • No. 10 Pori Energia Valovoima
  • No. 20 Casakivi
  • No. 21 Jokilammi
  • No. 22A Wienerberger JokiDUO
  • No. 25 Koneistajankatu 2
  • No. 28 Villa Poiju

Viime vuonna Mikkelin Asuntomessuilla Winled Oy oli mukana kolmen omakotitalon kokonaisvalaistusratkaisuissa. Yksi oli oma lempparini Villa Saimaanhelmi, josta tuo ylempi kuvakin on.

Oletko muuten aikeissa mennä Asuntomessuille Poriin tänä vuonna? Jos kampanja kiinnostaa ja olet aikeissa käydä Asuntomessuilla, niin Winled Oy:llä on siellä oma ständi, joten sieltä saat myös lisää tietoa kampanjasta ja osallistua mukaan. 🙂

Kuvat: Winled Oy

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Kodin valot -60 % alennuksella” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *