Toinen kierros

Espoon Tapiolaan on avattu uusi itsepalvelukirppis Toinen Kierros Stockmannin alakertaan, Etolaa vastapäätä. Se on aivan mielettömän hyvin organisoitu ja siisti paikka. Varasin sieltä itselleni heti pöydän kahdeksi viikoksi ja tänään aamupäivällä kävinkin täyttämässä pöytäni (numero 127, vink vink) vaatteilla ja tavaroilla. Meinaan tehdä bussireissun Eliksen kanssa vähintään joka toinen päivä sinne viemään vähän lisää tavaraa ja siistimään pöytää.

En ole ikinä ennen törmännyt noin hyvin järjestettyyn itsepalvelukirppikseen, jossa pystyt ajantasalla seuraamaan myyntiä. Toinen kierros -itsepalvelukirppiksellä on käytössään tällainen systeemi netissä johon kirjaudutaan sisään pöydän varauksen yhteydessä ja sieltä saa tehtyä hintalaput tuotteilleen, jotka sitten tulostetaan paikan päällä. Hintalapuissa on yksilölliset EAN-koodit, joiden avulla jokainen myyty tuote rekisteröityy tietokantaan ja pääset tunnuksiesi kautta seuraamaan myytyjä tuotteita.

Samalla pystyt seuraamaan hieman onko sieltä varastettu mitään, kun jokainen tuote on yksilöity. Pöydän hinta on 44e/vko ja sen lisäksi siellä veloitetaan 5% myyntivoitosta. Hintalaput tulostetaan 30kpl tarra-arkkeihin ja pöydän hintaan sisältyy kaksi tarra-arkkia ja loput tarra-arkit maksaa 0,20e/kpl. Eli ei siis ole kallista ja miten näppärää! Pelkäänkin pahoin, että musta tulee ihan hysteerinen vahtaaja myynnin suhteen.

Käykää siis tsekkaamassa Tapiolan Toisessa kierroksessa pöytä numero 127. Käyn päivittämässä sitä vähintään joka toinen päivä!

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *