Kuulumisia bussista

Me ollaan nyt koko viikko liikuttu Eliksen kanssa bussilla ja ei se ookaan niin kamalaa kun olin ajatellut. Ei tarvitse miettiä mahdutaanko bussiin, koska ollaan lähes joka kerta oltu ainoat vaunuilijat bussissa ja kahdet vaunut menee ihan näppärästi vierekkäin. Ei ole myöskään tarvinnut miettiä joutuuko pyytämään apua bussiin noustessa, kun näköjään kaikki bussit on nykyään matalalattiabusseja ja sinne päästään ihan helposti ilman apuakin. Muutaman kerran on bussikuski ajanut turhan kauaksi kävelytiestä, jolloin siihen on jäänyt isompi rotko väliin ja siinä on sitten ollut hieman taiteilemista, mutta ilman apua ollaan selvitty! Ainoana miinuksena bussissa kulkemiselle on se aika. Ne bussit kun kiertää puoli Espoota ja pysähtyy joka toisella pysäkillä, mutta ehkä se on sen väärti että päästään ilmaiseksi paikasta A paikkaan B. Ja mihinkäs meillä näin äitiyslomalla olisikaan kiire!

Tänään mentiin bussilla moikkaamaan mun mummia Olariin ja mummi olikin meitä pysäkillä vastassa. Elis on oppinut pikkuhiljaa ryömimään tai se on pikemminkin jotain ryömimisen ja konttaamisen välimaastoa tai en osaa sanoa onko se edes sitä, mutta eteenpäin se jokatapauksessa kulkee. Nyt täytyykin olla yhä enemmän imuroimassa asuntoa, kun on nyt kahtena päivänä löytynyt naama ihan kissojen ja koiran karvoissa, kun on onnistunut liikkumaan leikkimatolta pois. Elis pääsi näitä taitojaan näyttämään tänään myös mummille ja oli kyllä varsinainen hymypoika mummin luona. Huomenna Elis täyttää 5kk ja mennään moikkaamaan C:n äitiä ja mummia ja vaaria. On oikein isovanhempien viikonloppu.

Äiti sen sijaan otti tänään vapaapäivän ja lähti katsomaan siskonsa kanssa Cheekiä Helsingin jäähallille. En ole aikaisemmin ollut mikään Cheek -fani enkä ollut ehtinyt tutustua eilen ilmestyneeseen Cheekin uuteen levyyn, mutta naureskelin keikan jälkeen, että nyt viimeistään alkoi mun fanitus. On se Jare niin sympaattinen tyyppi ja hyvin näyttäisi pysyvän jalat maan tasalla, vaikka onkin varmaan ainoita suomalaisia artisteja jolla kaksi peräkkäistä jäähallikonserttia myyty molemmat loppuun 20 minuutissa. Mulla varmaan jää tuo Cheekin kuuntelu korvalappuihin, kun C ei voi sietää sitä eikä paljon muutakaan suomalaista musiikkia joten kotona sitä tuskin kuunnellaan. Paitsi kun C on töissä tai treeneissä. 😉 Aivopesen ehkä Eliksen tykkäämään siitä, siskon lapsetkin jo jammasi ihan messissä autossa, kun siskon mies lapsien kanssa heittivät meidät jäähallille.

Pystyn jo paljon helpommin jättämään Eliksen kotiin C:n kanssa, kun pullosta juominen sujuu jo niin hyvin. Meillä vain ei enää ole kuin yhden pullon verran maitoa jäljellä pakastimessa eikä multa tunnu oikein enää heruvan ylimääräistä maitoa säilöttäväksi. Pitääköhän meidän alkaa antaa korvikkeita mun poissa ollessa ja jos näin, niin aloitetaanko me mistä korvikkeista? Äsken sain onneksi talteen vielä toisen pullollisen, koska tuolla konsertissa ei tullut juotua alkoholia, niin pystyi hyvin mielin pumppaamaan tuon maidon talteen.

IMG_20130914_090055.jpg

20130914_114618.jpg

20130914_124710.jpg

20130914_175321.jpg

20130917_123310.jpg

20130919_115319.jpg

20130919_170621.jpg

20130921_140728.jpg

20130921_194447.jpg
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *