Isiä kannustamassa

Tänään päätettiin aamulla lähteä Eliksen kanssa kannustamaan C:tä ensimmäisen kerran yhdessä. Tämä tais olla niitä hetkiä joita C on odottanut, että Elis on yleisössä häntä kannustamassa. C pelaa salibandya Kirkkonummen Rangersissa ja on ainakin omien kannustusjoukkojen mielestä superhyvä siinä! Elis ei välttämättä vielä ihan ymmärtänyt mistä oli kysymys, mutta innoissaan se oli! Jalat vispasi mummin sylissä ja suu oli auki ja katse kovana seurasi peliä ja päästeli riemun kiljahduksia. Sitä oli ilo seurata, harmi ettei tullut otettua videota.

7705fe1c235611e3927e22000a9e08e3_7.jpg

35409a46237911e3b46022000a1f9be1_7.jpg

C oli koko päivän turnauksessa, joten me päätettiin Eliksen kanssa lähteä ensimmäisen pelin jälkeen pyörimään Stockmannille kaverin ja hänen Elistä 2 päivää nuoremman tyttövauvansa kanssa. Mun ei todellakaan pitänyt ostaa mitään, mutta en voinut vastustaa kiusausta, kun verkkokalvoille piirtyi Benettonin Baby Collectionin kirkkaankeltainen kevyt untuvatakki. Ja kun näin hintalapun, piti sitä katsoa kaksi kertaa uudelleen kun en voinut uskoa sen maksavan vain 25,95 euroa. Luulin, että Benetton olisi kalliimpi merkki tai ainakin aikuisten vaatteet ovat joskus olleet kun olen erehtynyt johonkin iskeä silmäni. Koskaan en ole aikaisemmin siis Benettonin vaatteita ostanut, mutta hinta oli iloinen yllätys ja se oli aivan pakko kiikuttaa kassalle vaikka ei välttämättä oltaisi koko takkia edes tarvittu. Myyjäkin kehui takkia ja kertoi sen tulleen vasta tänään heille. Vaihdettiin Lindexin alennusmyynneistä ostettu takki samantien tuohon keltaiseen ihanuuteen ja se sopi Elikselle aivan täydellisesti.

20130922_151435.jpg

Käveltiin vielä Stockmannin kodinosaston läpi ja jos rahaa olisi ollut, olisi sieltäkin tarttunut mukaan yksi jos toinenkin tuote. Pois lähtiessä mentiin vielä One Way osaston ohi ja näin sivusilmällä aivan upean villakangastakin, jota oli aivan pakko käydä sovittamassa ja ottamassa muutama kuva hyväksyvää ostopäätöstä varten. 😉 No ne kuvat ei ihan onnistunut ja niitä ei siis täällä nähdä ja harmikseni oli molemmista kameroista akutkin loppu niin ei saatu päivän asu -kuvaakaan, vaikka olin kohtuullisen siististi aamulla laittautunut puolen tunnin aikataululla heräämisestä. Kännykällä sen sijaan tuli napsittua kuvia Eliksestä, joka aina on niin yhtä valloittava oli kamera mikä hyvänsä. Täytyykin mennä laittamaan kamerat latautumaan!

Illalla näytin C:lle Stockmannin sivuilta takkia, jota olin ihastellut ja hän tykkäsi siitä myös kovasti. Päätettiinkin yhdessä sitten, että laitetaan molemmille tilaukseen takit, siinä onkin sitten meidän loppusyksyn ja talven vaatehankinnat! Mulle siis tilattiin tuo Onlyn villakangastakki tekonahkaisilla hihoilla ja C:lle jo aikaisemmin mainitsemani Makian harmaa villakangasparka. Kyllä rahaa paloi, mutta nyt voinkin laittaa tuolta kaapista muutamat takit kiertoon. Ehkäpä ensi viikolla löytyy kirppispöydältäni sieltä Tapiolan Toinen kierros -itsepalvelukirppikseltä, pöytä numero 127.

0202021126053_1.jpg
Kuva täältä.
0202021710542_1.jpg
Kuva täältä.
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *