Mattohankintaa

Mulla iski nyt vimma hankkia Eliksen huoneeseen matto. Maton hankinta on tässä huushollissa ollut aina haastavaa kotieläinten takia, mutta koska meillä ei kissat pääse makuuhuoneisiin ja koiraakaan tuskin nähdään Eliksen huoneessa hieromassa itseänsä mattoa vasten heti ulkoa tultua, voi sinne huoletta panostaa enemmän mattoon.

Mä oon nyt tosi ihastunut kaikkiin geometrisiin kuviointeihin sisustuksessa ja sitä tullaan varmaan näkemään myös Eliksen huoneen tekstiileissä ja maton täytyy myös istua samaan linjaan. Selvää oli, että maton tulee olla musta / harmaa / valkoinen, koska keltaista on jo kaikessa muussa. Olin ihan superihastunut tuohon Ikean Stockholm -sarjan mustavalkoraidalliseen mattoon, mutta sen matsku ei oikein vakuuttanut mua näiden meidän kotieläinten vuoksi ja ystäväni sanoikin, että ehdoton EI-hankinta kun on näitä kissoja ja koiria. Joten siis piti etsiä jotain vastaavaa, joka soveltuisi paremmin meidän kotiin.

Tässä nyt muutaman tunnin etsintöjen jälkeen olen löytänyt voittajayksilön ja sen aion ehdottomasti käydä noutamassa heti kun seuraavan kerran tililleni ilmestyy rahaa. Listaan tähän kuitenkin järjestyksessa vaihtoehtoyksilöt. Mikäs on teidän lemppari?

Eksyin samalla myös tutkiskelemaan meidän olohuoneeseen uutta kattovalaisinta. Tällä hetkellä meillä koristaa kattoa Ikean ONSJÖ Led-valaisin, joka muistuttaa jotain avaruudesta tippunutta esinettä, jonka jossain mielenhäiriössä olen meille hankkinut ja se pitäisi korvata jollain tyylikkäämmällä valaisimella, mutta esittelen siihen löytämäni vaihtoehdot omassa postauksessa myöhemmin. 🙂

1. BLOCK-puuvillamatto, Askosta

block_ma_muva_2.png

2. Dorri Stripe, CarpetVistasta

406643.jpg

3. STOCKHOLM, Ikeasta

stockholm-matto-kudottu__0210161_PE33950

4. Matto, Ellokselta

83-3734.jpg

5. Pandora, Anno, Kodin1:stä

Anno-Pandora_villamatto-1854546_malli.jp
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *