Flunssa tavoitti meidätkin

Meillä kotona on yksi sydäntä särkevä potilas. Eliksellä nousi tiistai-iltana 40 asteen kuume ja nenu alkoi vuotamaan ja yskäkin putkahti jostain. Koko pienimies oli aivan tukkoinen. Jo maanantaina enteilin hieman flunssaa, sillä Elis nukkui n. 5h päiväunia vaikka oli aamulla herännyt vasta 7-8 välillä.

Sieltähän se sitten tiistaina putkahti, mutta reippaasti jaksoi olla hyvällä tuulella kaikesta huolimatta. Eilen ei enää sitten oltukaan enää niin hyväntuulisia ja kaikki itketti. Illalla Elis meni hyvin nukkumaan, mutta jo tunnin jälkeen alkoi olemaan nukkuminen todella levotonta. Hän välillä havahtui itkemään ja välillä höpöttelemään. Kun olimme itse menossa nukkumaan C:n kanssa puolen yön maissa, ehdotin Eliksen siirtämistä väliimme kun kävi niin sääliksi reppana. No siitähän ei mitään tullut, sillä Elis vain intoutui pelleilemään. Sitten ehdotin C:lle Eliksen nukuttamista matkasänkyyn huoneeseemme. Jostain hiipi itselleni kamala pelko siitä, että saako hän hengitettyä tukkoisuutensa takia ja halusin hänen olevan lähelläni voidakseni seurata hengitystä ja että hän on hengissä (näitä iltaisin iskeviä hölmöjä pelkoja). Tänään sitten lähdinkin puolen päivän maissa töistä viemään potilasta Pikkujättiin korvatulehduksen ja muiden tautien pelossa. Korvat olivat kuitenkin ok ja hengitys normaali rohinaa lukuunottamatta.

Nyt siis parannellaan vain kotona kuumetta, nuhaa ja rohinaa. Saimme kaikennäköisiä reseptilääkkeitäkin joihin saatiin uppoamaan 55 euroa, mutta onneksi on vakuutus! Tällaista siis meillä, onko muillakin sairasteltu?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *