Yökylässä

blogiin-1.jpg

Siskoni nuorimmainen oli meillä yökylässä lauantaina ja oli kyllä mukava saada Elikselle kaveri. A on n. 1,5 vuotias tyttö ja erinomaista seuraa Elikselle. Kuten aikaisemminkin olen jo maininnut, niin Elis on viimeaikoina ollut todella vaikea ja etenkin minun seurassa haluaa vain olla sylissä tai roikkua tissillä ja itkee ja kiipee pitkin jalkoja niin, että mitään en saa tehtyä. Jotenka seura tuli kyllä todella tarpeeseen Elikselle, vaikka eivät varsinaisesti vielä yhdessä osaakaan leikkiä. Selvästi Elis kuitenkin oli kiinnostunut kaikesta mitä A teki ja yritti matkia esimerkiksi kun A hyppi säkkituolille. Päätin uhkarohkeasti myös laittaa lapsokaiset nukkumaan samaan huoneeseen ja he menivätkin samalla sisäänheitolla nukkumaan ja nukkui todella hienosti aamu 5.30 saakka, kunnes Elis alkoi itkemään ja herätti kaikki. Noh, eipä tuo 5.30 tunnu enää missään kun on jo joulusta asti herätty noihin aikoihin ja tiedettävästi myös A on aikamoinen aamuvirkku.

blogiin-2.jpg

Paavo Pesusieni vahtii Eliksen huoneessa. Kuvassa näkyy myös uusin hankinta, musta-valkoinen pallokuvioinen pussilakana, joka varapeittomme kanssa toimii sänkysohvan päiväpeittona. Idean sain jostain ulkomaalaisesta blogista, harmi kun en napannut ylös linkkiä. Lisäksi taka-alalla nojailee String hyllyjärjestelmän lattiapaneelit, vieläkään ei olla saatu niitä kiinnitettyä. Muutenkin huone on kokenut melkoisen muodonmuutoksen viime kerrasta ja kun vielä loput rojut sieltä saan veke, voisinkin tehdä siitä oman kuvapostauksen.

blogiin-3.jpg

blogiin-4.jpg

blogiin-5.jpg

blogiin-6.jpg

blogiin-7.jpg

blogiin-8.jpg

Ennen nukkumaanmenoa käytiin vielä pomppimassa meidän sängyssä, Eliksen kanssa siitä on tullut jo ihan vakiintunut iltarutiini että sinne mennään vielä loikoilemaan ennen nukkumaanmenoa. Elis rakastaa dyykkailla sängyssä ja tiedostaa selvästi että siellä on pehmeää ja niin voi tehdä. Välillä tosin Elistä kiinnostaa paljon enemmän yöpöydiltä löytyvät tavarat. C tilasi Ebaysta Elikselle Paavo Pesusieni -yöpuvun ja se on ihan mahtava! C on melkoinen Paavo Pesusieni fani ja sitä selvästi tyrkytetään myös jälkipolvelle.

Aamuherätyksistä vielä, Elis on kohta noin viikon verran herännyt 7-8 välillä lukuunottamatta tuota sunnuntaiaamun heräämistä. Silloinkin Elis olisi varmasti nukahtanut vielä uudelleen, mutta koska herätti A:n, oli siitä turha enää edes haaveilla. Eräänä aamuna emme olleet laittaneet herätystä C:lle töihin, sillä olemme luottaneet Eliksen aikaiseen heräämiseen ja meinasipa C myöhästyä töistä kun vielä 8 aamulla Elis veteli myös sikeitä. Jee! Muutamina öinä Elis on herännyt 03-05 välillä itkemään, mutta emme ole menneet huoneeseen laisinkaan ja 10 minuutin sisällä Elis onkin nukahtanut uudelleen. Huudatus! Toimii! Jes!

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *