Aktiivisempaa päivitystä

Koska olen laiskanpuoleinen blogin päivittäjä nykyään sekä kuvien käsittelijä ja lataaja, voi meidän elämää seurata aktiivisemmin Instagrammista, jota tuleekin nykyään päiviteltyä tiheämmin saatuani huollosta takaisin uuden puhelimeni. Sain siis C:ltä joululahjaksi Samsung Galaxy S4 Zoomin, jonka onnistuin hajottamaan jo kolmantena päivänä ja vasta nyt sain sen huollosta takaisin käyttööni. Nyt kuvien laatu on parantunut siedettävälle tasolle ja Instagramminkin päivitys on miellyttävämpää. Olen tosin lataillut Instagrammin puolelle myös minijärkkärillä otettuja kuvia, siitä kun on helppo wifin avulla siirtää kuvia suoraan puhelimeen.

Instagrammin viimeisimmät lataukset näkyvätkin oikeassa reunassa, mutta voit myös liittyä seuraajakseni.

instagram.png

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *