Ruokapöytä projekti etenee

Sain vihdoin myytyä vanhan ruokapöytämme ja vielä melko hyvään hintaan niin, että uuden pöydän hankintaan ei mene ylimääräistä rahaa. Hayn Loop Stand pukkijalathan tuli hankittua jo joulun alla -15% alennuksella ja ne ovatkin toimineet vaaterekkinä tähän asti. Eilen kävin Puukeskuksesta ostamassa 21mm paksua koivuvaneria 1220x2440cm kokoisen palan ja sahautin siitä 200x90cm pöytälevyn. Loput palat otin talteen jos niistä vaikka rakentaisin vielä jotain muuta kivaa. Pitää alkaa kaivaa jotain DIY-ohjeita mitä kaikkea kivaa koivuvanerista voisi tehdä. Sahauksineen koivuvanerille tuli hintaa n. 106e, mutta saimme siitä vielä alennusta muutaman euron. Kuitin olenkin näköjään jo ennättänyt hukkaamaan..

Eilen illalla jo hioimme ja lakkasimme ensimmäisen kerroksen ja tänään tai huomenna jatkuu projekti. Koivuvaneri on tällä hetkellä vanhempieni autotallissa ja veikkaampa, että äitini on innostunut jatkamaan tätä projektia ominpäin ja itselleni jää enää pukkijalkojen kiinnittäminen. ;D Ensi viikolla meillä siis toivottavasti jo koristaa tyhjää olohuoneen ja keittiön välistä tilaa uusi ruokapöytämme. Tässä muutama puhelinkuva eiliseltä.

20140217_183808.jpg

20140217_190335.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *