Syntymäpäiväjuhlat – Round 1

synttarit-12.jpg

synttarit-11.jpg

Eliksen syntymäpäivät ovat ensi viikon tiistaina 22.4. ja meillä juhlitaan niitä kahdessa osassa. Eliksen isovanhempien kanssa meni ristiin viikonloput jolloin he pääsevät juhlistamaan tätä hienoa juhlapäivää, sillä minun vanhempani lähtivät nyt pääsiäisviikonlopuksi mökille ja C:n äiti on ensi viikonloppuna työmatkalla.

Eilinen meni siis Eliksen syntymäpäiviä juhliessa C:n äidin luona ja mukana juhlimassa oli C:n veli, isovanhemmat, eno perheineen sekä Eliksen kummisetä tyttöystävänsä kanssa. Loihdin C:n toiveesta Paavo Pesusieni -kakun yhdessä C:n äidin kanssa, joka leipoi kakun ja minä koristelin. Siitä tuli aika hieno ensimmäiseksi sokerimassakakukseni. 🙂 Lisäksi C:n äiti oli tehnyt ihania kuppikakkuja sekä vadelma-juustokakkubrownieta (NAM!).

synttarit-8.jpg

synttarit-9.jpg

synttarit-10.jpg

Elis sai syntymäpäivälahjaksi kaksi pientä sählymailaa sekä sählypalloja, jotka olikin erittäin toivottuja, sillä maila ja pallo on tällä hetkellä ainoat lelut, jotka Elistä kiinnostaa. Mailat ja pallot saivatkin juhlapäivänä kyytiä ja Eliksen pelitaidot ihastutti koko sukua. 😀 Nyt on sitten yksi maila kotiin ja yksi isovanhemmille. 🙂

synttarit-6.jpg

synttarit-2.jpg

synttarit-3.jpg

synttarit-1.jpg

synttarit-4.jpg

synttarit-5.jpg

Eilinen oli myös juhlapäivä sohvallemme, sillä se sai vihdoin ja viimein eilen paljon odotetun uuden kuontalonsa ja en voisi tyytyväisempi olla! Hyvää kannatti siis odottaa. Ne jotka seuraa minua Instagrammissa, ovatkin jo voineet eilen nähdä kuvan uudesta sohvastamme ja varmasti kuvaan sen vielä tänne bloginkin puolelle. 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *