Kanebon ripsivärille haastaja

Olen uskollisesti käyttänyt Kanebon ripsiväriä yläasteelta saakka ja tuhlannut euroja millon mihinkin ripsiväriuutuuksiin todeten niiden olevan kelvottomia omille ripsilleni / silmilleni. Kanebon Sensai Mascara 38°C on ollut ainoa, joka on saanut silmäni säihkymään ja ripset näyttämään upeilta, pitkiltä ja kaarevilta jopa ilman ripsientaivuttajaa. Ainoa miinus ripsivärissä on hinta sekä se tunne, että repisit ripsiä silmistä irti aina meikinpoiston yhteydessä sillä ripsiväri irtoaa silmistä ”paloina”.

ripsivari-1-3.jpg

Nyt Kanebon ripsivärini on jo tovin ollut ihan finaalissa ja olinkin aikeissa ostaa Hulluilta Päiviltä uuden, mutta en ennättänyt ajoissa ja sunnuntaina käydessäni Iso Omenan Stockmann Beautyssa olivat tarjousripsivärit jo loppuneet. En käytä ripsiväriä päivittäin ja siksi ripsivärin oston viivästyminen ei ole haitannut. Muutama päivä sitten tarvitsin kuitenkin ripsiväriä enkä jaksanut enää yrittää saada Kanebosta jotain irti ja kaivelin laatikoitani, löytäen sieltä Oriflamen Giordani Gold Supreme Length Mascaran, jonka olen saanut jonkun tekemäni tilauksen kylkiäisenä ja päätin kokeilla sitä. Ja vastoin kaikkia ennakkoluulojani siitä taisi tulla uusi lempiripsivärini. Lopputulos oli yhtä ihana kuin Kanebon ripsivärissä ellei parempi ja ripsiväri pestään normaalisti pois meikinpoistoaineella eikä kuten Kanebon ripsiväri yli 38-asteisella vedellä irroten niinä ärsyttävinä palasina. Mitäs tykkäätte, aika hyvä vai mitä?

Olen muuten tehnyt huomion näiden selfieiden lisääntyessä, että siristän toista silmääni enemmän kuin toista ja tuo enemmän sirillään oleva silmä on paljon kivemman näköinen. Yritin peilin edessä treenata molempia silmiä siristellen, jotta oisi samankokoiset, mutta toinen silmä vain on laiskempi. Höh.

ripsivari-1-4.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *