Lapsimessut

lapsimessut-1.jpg

lapsimessut-2.jpg

No käytiinhän mekin siellä Lapsimessuilla ja vaikka normaalisti en messutapahtumissa tykkää käydäkään sen ihmismäärän vuoksi, niin Lapsimessuille päätimme silti lähteä. Viikon viiveellä julkaisen tämän postauksen, sillä oli jostain syystä jäänyt roikkumaan luonnoksiin ja mietin ensin, julkaisenko enää ollenkaan. Kameraa en ottanut ollenkaan mukaan, sillä siinä tungoksessa en todellakaan olisi jaksanut kuvailla, vaan halusin keskittyä olennaiseen eli näytteilleasettajien tuotteiden hipeltämiseen. Tämäkään reissu ei onnistunut meiltä ilman pientä kaaosta, nimittäin Eliksellä vuosi vaippa niin pahasti, että koko toinen lahje oli litimärkä. Siinä sitten lähimmästä pisteestä nappasin musta-valkoraidalliset sukkikset matkaan ja vaipanvaihtopisteelle. Olinkin jo aikaisemmin ihastellut juuri kyseisiä sukkiksia ja C tietenkin lyttäsi koko sukkikset ja ihmetteli mitä hienoa on tavallisissa musta-valkoraidallisissa sukkiksissa ja ettemme todellakaan laita 12 euroa sellaisiin. 😀 Noh, tämän vahingon ansiosta sain tekosyyn ostaa ne. 😉

Sukkiksien lisäksi matkaan lähti Crocsin kumisaappaat, jotka olivatkin todella kovassa suosiossa messuilla ja minkäs muunkaan väriset kuin keltaiset. Jos jollekin vielä tässä vaiheessa tulee yllätyksenä, että meille valikoitui juuri keltaiset kumisaappaat niin olen kyllä ihmettynyt. 😀 Värivalintani aiheuttavat jo huvitusta ystäväpiirissäni. Lisäksi ostimme aivan syötävän suloisen Silverjunglen lippapipon tupsulla. Näin sen jo kaukaa ja hyvä etten rynnännyt pisteelle ihastelemaan sitä (okei, ryntäsinkin ja jätin C:n kauas jälkeeni Eliksen kanssa) ja huusin vielä kauas kovaan ääneen C:tä tulemaan katsomaan pipoa ja onneksi hänkin ihastui siihen ja ostimme senkin, keltaisena.

Lisäksi C bongasi eräältä pisteeltä suihkusukat Elikselle, jotka ovat siis sukat kumipohjalla ja ilmeisesti tarkoitettu uimahalliin ja rannalle (sukissa lukee swim & beach), mutta toimii meillä erinomaisesti myös suihkussa, sillä Elis kokoajan kaatuilee siellä mutta eipä kaatuile enää. F-musiikin pisteeltä ostin vielä punaiset marakassit, mutta Elis on kyllä mailamiehiä eikä soittimet näytä kiinnostavan. Niin ja pitihän se uusin Kidd.O -lehtikin ostaa ja ehkä hieman olin pettynyt lehden sisältöön, vaikkakin kauniita kuvia se on täynnä.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *