Pitkä viikonloppu ja paljon aurinkoa

Siis pääsiäinen… Jota meillä ei millään muotoa vietetä eikä se näy meillä kotona, paitsi tietenkin C:n oli käytävä perjantaina hakemassa läjä suklaamunia kotiin mukamas mulle, mutta taisi niistä suurin osa mennä kuitenkin C:n suuaukosta sisään. Aikaisemmin pääsiäiset on aina mennyt baarissa notkuen monta iltaa putkeen, mutta äidiksi tulon myötä sitä ei edes tajua, että kyseessä on normaalia viikonloppua pidempi viikonloppu eikä siltä myöskään tunnu.

Sen sijaan aurinko ja lämpö olivat meidän pääsiäisen avainsanat ja niistä kyllä nautittiin sen mitä pystyi. Kävimme kävelylenkeillä ja puistossa yhdessä ja menihän perjantai toki Eliksen syntymäpäiviä juhliessa ja vielä sunnuntaina menimme syömään C:n isovanhemmille. Suklaaöverit tuli kyllä vedettyä niin leivonnaisten kuin suklaamunien muodossa ja Fitfarmin Lite In Shape alkaakin juuri sopivasti viikon päästä, johon aiomme C:n kanssa molemmat osallistua tai ainakin näin olimme kaavailleet asiaa, kunnes….

Satuinpa tuossa kuitenkin käymään keskustelua vanhan kaverini kanssa, joka on kouluttautunut personal traineriksi ja perustanut oman yrityksen, jossa tarjoaa niin kauneudenhoitopalveluita kuin personal trainer palveluita ja nyt yritän tässä miettiä kumpaan lähden mukaan. Toki personal trainer palvelut ovat moninkertaisesti kalliimpia Fitfarmin nettivalmennuksiin nähden, mutta niissä tulee myös extrana tsemppaus kerran viikossa käytävillä yhteisillä salitreenikerroilla, jotka ovat itselleni kultaakin kalliimpia tässä projektissa. Noh, vielä on viikko aikaa päättää lähdetäänkö (C:lle tulisi jälkimmäisestä vain ruokaohjeet, jotta koko perheellä olisi samat ruoat) mukaan Jutan valmennukseen vai kaverini valmennettavaksi, veikkaan jälkimmäistä. 😉

paasiainen-1.jpg

paasiainen-2.jpg

paasiainen-3.jpg

paasiainen-4.jpg

paasiainen-5.jpg

paasiainen-6.jpg

paasiainen-7.jpg

paasiainen-8.jpg

paasiainen-10.jpg

paasiainen-11.jpg

paasiainen-12.jpg

paasiainen-13.jpg
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *