Babyshowerit

babyshower-1.jpg

babyshower-10.jpg

babyshower-8.jpg

Meillä juhlittiin tänään rakkaan ystäväni babyshowereita, joita olen hampaita kiristellen yrittänyt pitää salassa, sillä olen niin malttamaton ja odottanut näitä juhlia jo pitkään. Juhlat tulivat täytenä yllätyksenä ystävälleni ja hän olikin kovin hämmentynyt avaessani oven ja nähdessään omat ystävänsä ja sukulaisensa huutamassa yllätys. Huijasin hänet paikalle sanomalla juhlivamme Eliksen syntymäpäiviä, mutta juhlat muuttuivatkin hänen juhlikseen. Ihanaa. <3

babyshower-2.jpg

Koska olen ehkä hieman perfektionisti, ei juhlien järjestäminen ole sujunut kovin helposti ja vaivattomasti. Olen ravannut ties kuinka monta kauppaa läpi etsien täydellisen sävyisiä paperilautasia ja -mukeja, servettejä, rekvisiittaa ja vaippakakun tekotarvikkeita. Jos 10 hengen babyshowereiden järjestäminen on näin työlästä, en tiedä miten selviän häidemme järjestämisestä. 😀

Mutta taas työ palkitaan, sillä en voisi tyytyväisempi olla aikaansaamaani vaippakakkuun sekä koristeluihin. Yritin etsiä isoista marketeista, Tigerista ja Confetista mm. viiriä, jossa lukisi babyshower tai jotain vastaavaa, mutta ei löytynyt. Eikä löytynyt mitään söpöjä hammastikun päässä olevia babyshower -aiheisia koristeita muffinsseihin, joten jouduin molemmat väsäämään itse. Ei muuta kuin Illustrator auki ja suunnittelemaan ja olenkin aika ylpeä aikaansaannoksistani, vaikka yksinkertaiset ovatkin. Söpöt pöllöt hammastikkujen päässä on kuvapankista ostettuja, mutta viirin suunnittelin täysin itse.

babyshower-5.jpg

babyshower-11.jpg

babyshower-12.jpg

Neljä kimppua tulppaaneja hain lähikaupastamme jo keskiviikkona, sillä jälleen ei-niin-kukka-asiantuntijana kuvittelin näidenkin kestävän että aukeavat kauniiksi, kuten terttuneilikoilla kesti, mutta hieman alkoivat jo näin neljäntenä päivänä lässähtämään. Kauniita olivat silti!

Alunperin tarkoituksenani oli tehdä jotain ihania suklaaleivoksia, mutta pääsiäisen jäljiltä edelleen suklaaövereissä pyöriessäni päätin tehdä porkkanakakun, joka muuttikin muotoaan porkkanamuffineiksi, sillä löysin Clas Ohlsonista ihanan hempeitä muffinivuokia. Lisäksi leivoin C:n lemppareita chilitonnikalakolmioita, joiden resepti on Kinuskikissan sivuilta. Ja koska kyseessä oli nyyttärimeiningillä järjestyt juhlat, toivat myös vieraat omat herkkunsa pöytään.

My Little Pony -foliopallo oli heräteostos, kun näin sen kaupassa ja ystäväni on My Little Pony -fani henkeen ja vereen ja sopivasti vappukin tulossa. Mielestäni se oli paljon parempi ostos kun joku vaaleanpunainen tuttipullopallo tai pallo, jossa lukee It’s a girl tms.

babyshower-6.jpg

Vaippakakkuun jouduin katsomaan netistä ohjeita, sillä en halunnut tuhlata hirveätä määrää kuminauhoja kieritellen jokaista vaippaa omaksi rullaksi (mikä on kaiketi yleisin tapa tehdä vaippakakku) ja kuinka ollakaan Google oli taas täynnä vaihtoehtoisia ideoita ja lopputulos onkin kauniimpi kuin tämä kuminauhatyyli, tosin haastavampi toteuttaa. Leveää lahjanauhaa en löytänyt mistään, joten päädyin ostamaan fuksianpunaista lahjapaperia ja toteutin sillä leveän lahjanauhan. Ikeasta ostin tuota kapeampaa vaaleanpunaista lahjanauhaa. Postissa asioidessani bongasin pyöreän Geisharasian ja samantien näin sen koreilemassa vaippakakun päällimmäisenä kerroksena ja se sattuikin olemaan juuri sopivan kokoinen. Yritin viime hetkellä etsiä vaaleanpunaisia vauvan Converseja, mutta niitä ei tuntunut löytyvän kuin nettikaupoista ja siihen ei enää aika riittänyt, joten kierrellessäni kaikki vaatekaupat, löysin KappAhlista nämä vieläkin söpömmät tossut ja sieltä lähti mukaan myös tuo söpö pupupehmolelu. Elodie Detailsin tuttinauhan nappasin mukaan käydessäni BabyStylessa ostamassa kantistarjouksessa olleen Cybexin Pallas 2-Fix -istuimen meille (siitä kenties lisää myöhemmin) ja tutti on meidän omasta varastosta niiltä ajoilta, kun Elikselle ei vielä tutit kelvanneet ja tämän vuoksi se onkin vaaleansininen. Lindexistä ostin lastenosastolta perhosaiheisen pannan ja pinnit vielä koristeiksi, joten niillekin löytyy vielä tulevaisuudessa käyttöä ystävälleni. 🙂 Mitäs pidätte, oliko onnistunut vaippakakku?

babyshower-4.jpg

babyshower-3.jpg

babyshower-7.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *