ÄN YY TEE NYT

Mainitsinkin jo aikaisemmin aloittavani Fitfarmin Lite in Shapen, joka saattaakin vaihtua kolmen kuukauden PT-pakettiin ja näin ollakaan päätin valita jälkimmäisen. Tänään sitten treffasimme ensimmäisen PT-tunnin merkeissä läpikäyden mitä seuraavat 3kk tulee pitämään sisällään ja nyt minun pitäisi pitää kolme päivää ruokapäiväkirjaa, johon naureskelinkin että alan varmaan skarppaamaan jo pelkästään sitä varten, mutta PT:ni kielsi ehdottomasti tehdä näin! 😀 Aloitimme myös kuntotestillä, jossa piti tehdä 30 sekunnin aikana niin monta vatsalihastaliikettä, punnerrusta ja kyykkyä kuin ehti. Sain kaikkia tehtyä 18-22 toiston välillä (toivottavasti en muista väärin edellämainittuja lukuja), joten en kai nyt ihan rapakunnossa ollut, mutta kehitettävää on silti! PT:ni aikoo viedä minut pois omalta mukavuusalueeltani laittaen minut treenaamaan vapaapainojen puolelle ja odotankin sitä innon ja kauhun sekaisin tuntein. Lisäksi luvassa treeniohjeita kahvakuulilla, jolloin voin tehdä treenit kotona vaikka Eliksen nukkuessa ja menemme myös ulos treenaamaan kesän tullessa.

Koko projektin tavoitteenani on kiinteytyä häitä varten eikä niinkään pudottaa painoa. Aloitamme C:n kanssa molemmat noudattamaan PT:ni laatimia ruokaohjeita, mutta hieman eri määrillä, luonnollisesti. Itselleni projektissa on myös erittäin tärkeää fyysinen ja henkinen hyvinvointi. Olen koko aikuisikäni kärsinyt todella kipeästä niska-hartiaseudusta ja nyt kaksi kuukautta sitten se äityi huimaukseksi, joka olikin viimeinen niitti, miksi päädyin turvautumaan personal traineriin.

Suurin ongelmamme C:n kanssa on kuitenkin se, että syömme todella huonosti, ei niinkään sen takia että mässäilisimme kamalasti vaan syömme liian vähän. Saatamme toisinaan syödä vain yhden lämpimän ruoan ja aamupalan ja unohtaa toisen lämpimän ruoan ja kaikki välipalat. Tämä taitaa olla monella muullakin suurin ongelma ja olen jo pidempään tiedostanut sen olevan huono ratkaisu, mutta en vain ole saanut otettua itseäni (ja C:tä) niskasta kiinni parantaaksemme tätä tapaa, joten tähänkin tarvitsemme PT:tä laatimaan meille ruokaohjeet, joita noudattaa orjallisesti ja piiskaamaan meitä, jos emme niitä noudata. Ja toivon, että kolmen kuukauden jälkeen nämä uudet ruokailutottumukset olisivat iskostunut takaraivoihimme niin, ettemme tarvitse ketään enää vahtimaan meitä. 🙂

Ja buustatakseni tätä kolmen kuukauden PT-jaksoa, päätin kirjoittaa siitä myös teille ja tämän avulla saan ehkä minimoitua itseni ja muiden huijaamisen treenien ja ruokien suhteen. Mitään treeniblogia tästä ei kuitenkaan tule, mutta haluan itseni ja omien tavoitteideni saavuttamisen vuoksi kirjoittaa siitä myös tänne, julkisesti.

Jatkoa siis luvassa… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *