Peruslauantai

lauantai.jpg
lauantai-2.jpg

Meidän lauantai lähti käyntiin n. klo 6.00. Elis on nyt muutaman yön nukkunut siihen saakka heräämättä yöllä juomaan maitoa. Olemme siirtyneet iltaisin ja päivisin juomaan nokkamukista maidon, joten voisikohan tämä edesauttaa? Eliksen herätessä noin aikaisin ja ulkona sataessa vettä niin, ettei ulos voi lähteä, on hänet pakko laittaa lyhyille päiväunille vielä aamulla ja niinpä hän myös nytkin meni puoli yhdeksän maissa ottamaan tunnin mittaiset torkut. C lähti töihin yhdeksän maissa ja jäin miettimään, mitähän sitä tänään tekisi. Juuri sopivasti sain äidiltäni viestin lähdettäisiinkö Eliksen kanssa hänen kaverikseen Iso Omenaan ja niimpä päätimme lähteä. Äitini ajoi C:n työpaikan kautta hakemassa istuimen Elikselle autostamme ja tuli hakemaan meidät. Odotellessa kävimme ulkoiluttamassa koiramme ja Elis on nyt muutaman viikon ajan saanut itse kävellä nämä aamulenkitykset, joihin onkin sen myötä saanut varata hieman enemmän aikaa, sillä lenkit ei aina suju ihan suunnitelmien mukaan. 😀 Myöskin tänä aamuna Elis karkaili eikä suostunut kävelemään samaan suuntaan ja aika ajoin kantaa häntä.

Iso Omenassa kävimme hoitamassa äitini asiat, jonka jälkeen menimme syömään Wok Upiin. Yllätyin, kun Elikselle maittoi hieman mausteisempi nuudeliwokki, vaikka olin varautunut hänelle oman soseen kanssa. Ruoan jälkeen kävimme vielä pyörimässä muutamassa kaupassa ja menimme vanhempieni luokse, jossa laitoin Eliksen suoraan päiväunille terassille ja upotin oman perseeni syvälle nahkasohvaa. Katsoin maratonina kaikki viikon Salatut Elämät ja odottelin C:n pääsyä töistä.

C:n päästyä töistä kolmen maissa, tuli hän hakemaan meidän vanhempieni luota ja suuntasimme nokkamme Eliksen kummisedän luokse viemään hänelle muutaman viikon takaiset Tallinnan tuliaiset, jotka häneltä jäi meille. Samalla reissulla kävimme ruokakaupassa, josta bongasin perjantaina supertarjouksen koskien tulevien häidemme alkoholitonta juomatarjoilua. Meidän lähikaupassamme nimittäin myytiin 24-packeja 0,33l muovipulloja Bonaquan maustamatonta ja sitruuna-lime vichyä hintaan 9,9e sisältäen pantit. Yhden pullon hinnaksi jäi siis n. 40snt eli ei paha… Ei taida Tallinnastakaan saada noin halvalla vichyä? Ja onhan nuo 0,33l muovipullot nätimmän näköiset kun 0,5l pullot ainakin omasta mielestäni.

Kotiin pääsimme puoli seitsemän maissa illalla ja pääsimmekin suoraan iltapuuhien pariin ja Eliksen untenmaille puoli yhdeksän maissa, jonka jälkeen pyhitettiin ilta katsomalla How I met your motheria. Olemme jääneet aivan koukkuun tähän sarjaan ja tiedän tulevamme tässä hieman muita jäljessä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan? 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *