Suomalaista designia

Joku varmasti muistaa vielä, kun haaveilin Lundian Fuuga -malliston lipastosta ja jos ei, niin siitä voi lukea täällä. Minusta on pikkuhiljaa kuoriutunut designia rakastava sisustusintoilija, kun ennen saatoin törsätä kaikki rahani mm. vaatteisiin. Olen aina rakastanut sisustamista, mutta vasta nyt tien sydämeeni on löytänyt ihanan ajattomat, skandinaavista muotoilua edustavat design huonekalut ja voisin törsätä kaikki omaisuuteni näihin ja vain istua kotona ihailemassa niitä. 🙂 Lundia edustaakin juuri tällaista skandinaavista ja ajatonta muotoilua ja mikä parasta, puumateriaalina käytetään suomalaista, vapaasti kasvanutta massiivimäntyä.

fuuga-2.jpg

fuuga-3.jpg

fuuga-4.jpg

fuuga.jpg

Instagrammissa paljastinkin jo viime viikolla kuvan, jossa näkyy meidän kotiin ilmestynyt uusi, upea ja jo paljon kehuja saanut Lundian Fuuga -malliston lipasto, sellainen kun haaveilin. Ainoastaan tammijalat vaihtuivat alkuperäisistä suunnitelmista, mutta livenä tämä kokonaisuus on vielä kauniimpi kuin suunnitelmani ja tälläkin hetkellä istun tuijottamassa tuota uutta kaunotarta joka meille hankittiin.

Kertoessani äidilleni aikomuksestani hankkia Lundian lipasto, muisti hän samantien yrityksen niiden säilytysratkaisusta eli Classic -mallistosta ja mallisto taitaa nimensä mukaan olla melkoinen klasikko, sillä se on jäänyt tuolla tavalla myös äitini mieleen. Lundian sivuilla löytyykin tietoa yrityksestä ja sen historiasta ja sieltä löytyy pieni kokoelma vanhoista lehti-ilmoituksista.

Mitäs olette mieltä, eikö olekin aikamoinen katseen vangitsija tuo meidän uusi lipasto? Kuvissa näkyy myös eräs häissä nähtävä asia… 😉

Käydessäni Lundian myymälässä, iskin jo silmäni seuraavaan pakko saada -hankintaan, nimittäin uuteen sohvaan. Tiedän, verhoilutin juuri vanhan sohvani, mutta kuten joskus sanoin pelkääväni mieleni muuttuneen sen suhteen, sillä jouduimme odottelemaan verhoilua niin pitkään ja katselemaan sitä kamalaa rikkirevittyä sohvanriekaletta, pääsi näin nimenomaan käymään. Lisäksi sohva on aivan liian iso meille, siitä jää jatkuvasti puolet käyttämättä, kukaan ei koskaan istu sohvan toisessa päädyssä. Nyt siis jos jotakuta kiinnostaa laadukkailla kankailla vastaverhoiltu ihana iso kulmasohva, laittakaa viestiä. 😉

Tämä uusi sohva, jonka vielä jonain kauniina päivänä meille tuosta ulko-ovesta aion sisälle kantaa, ei ole Lundian omaa mallistoa, vaan se on sisustusarkkitehti Tapio Anttilan Pedro Oy:lle suunnittelema AWA -vuodekulmasohva. Lundia on siis sohvan jälleenmyyjä ja siellä se nökötti Lundian myymälässä ihanine harmaine verhoiluineen ja suorastaan huusi nimeäni (TAAS, huonekalut puhuvat minulle 😉 ja olen jo puhunut itseni sekä C:n pökerryksiin sohvan hankinnasta ja heti häiden jälkeen alan säästämään rahaa tähän sohvaan.

861.jpg
Kuva täältä.
627.jpg
Kuva täältä.

Tämä Tapio Anttilan AWA-vuodekulmasohva on moduulisohva, josta voi rakentaa haluamansa kokonaisuuden. Awa on suunniteltu käyttäjän ehdoilla, ja sohvassa on monta arkea helpottavaa toimintoa. Korkeat jalakset (20 cm) helpottavat imurointia, vuodevaatteet (sijauspatjat, peitot ja tyynyt) on helppo säilyttää selkänojatyynyissä ja ottaa esille tarpeen tullen ja mikä parasta, sohva on helppo pitää puhtaana irtoverhoilun ansiosta. Sohvan verhoilun voi valita rungon ja tyynyt eri kankaista ja tyynyihin voi valita vaikka Marimekon Joonas-, Tuuli- Bottna- tai Rautasänky kankaat.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *