Kesän ehdoton lempibiisi

Televisiosta alkoi soimaan Sian Chandelier ja siis siinä on kyllä niin loistava biisi ja musiikkivideo ettei edes ulkona sataneet rakeet enää masenna. En tiedä mikä tässä biisissä on, mutta se on aivan I-H-A-N-A!

Tänään ja huomenna valtatiet ruuhkautuu, kun moni lähtee juhannuksen viettoon, mutta meillä vietetään cityjuhannusta. Tänä juhannuksena yhteishuoltajuudesta kärsivä koiramme on meillä ja meidän suvussa on eläimille allergisia, joten ei houkuttele lähteä mökille koiran kanssa ja istua koko juhannus terassilla palellen, koska koiran takia ei voida mennä mökkiin sisälle.

Itse en oikein välitä muutenkaan näistä juhlapyhistä, ne ei ole koskaan olleet kovin onnistuneita omalta osaltani, joten miksi niitä pitää väkisin juhlia. Jään paljon mieluummin kotiin ja jos sattuu säät suosimaan, teemme jotain mukavaa täällä, menemme vaikka piknikille ja saunomme vanhempieni luona heidän ollessa mökillä.

Onko muita cityjuhannusta viettäviä ja miten meinaatte järjestää lapsille ohjelmaa?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *