Tosi kuiva

tosikuiva-2.jpg

tosikuiva-3.jpg

tosikuiva.jpg

Oletteko kuulleet palvelusta nimeltä R.E.D.D? Minäkin kuulin siitä vasta muutama kuukausi takaperin ja kyseessä on siis palvelu, jolla saat ilmaiset tamppoonit kotiovellesi. Tamppoonit ovat mainosrahotteisia eli postissa tulevan tamppoonipakkauksen mukana tulee jokin mainostuote ohessa ja samalla myös nämä asiakasyritykset saavat kohdennettua mainontaa.

Sain ensimmäisen tamppoonipakkaukseni viime viikolla ja mukana tuli minulle jo entuudestaan tuttu Absolut Torr – Tosi kuiva dab-on antiperspirantti sekä lisäksi myös samansisältöinen sekä -vaikutteinen tuote, mutta uudessa kätevässä muodossa olevat kosteuspyyhkeet. Meidän kotiin ostettiin ensimmäinen Tosi kuiva jo muutama vuosi sitten kun etsimme todella tehokasta dödöä C:lle ja tämä todettiin samantien erinomaiseksi ja ollut käytössä C:llä siitä saakka.

Itse pystyin olemaan koko viime kesän käyttämättä dödöä ollenkaan ja luulen tämän johtuneen jostain hormooneista liittyen lapsen saantiin ja imetykseen, mutta nyt tänä kesänä olenkin huomannut hikoilevani kahta kauheammin ja unohdan jatkuvasti laittaa dödöä, sillä ehdin viime kesänä ja talvena tottua siihen ettei sitä tarvinnut laittaa. Huomasin viimeksi muutama viikko sitten palaverissa haisevani aivan törkyiseltä ja hävetti nostella käsiä kun tunsin miten hien haju vain levisi ja tajusin etten ollut taaskaan muistanut laittaa aamulla dödöä. Tämä Tosi Kuiva auttaa tässä ongelmassa loistavasti, sillä sitä tulee käyttää ensimmäinen viikko päivittäin, iltaisin suihkun jälkeen ja ensimmäisen viikon jälkeen riittää sen laittaminen vain kerran viikossa. Tämän toimiminen on todistettu jo kaksi vuotta sitten ja edelleen uskon tähän tuotteeseen.

Nyt sarjaan on saatu lisäksi myös nämä kosteuspyyhkeet, jotka ovat aivan mainioita reissussa ja vaikka mökillä ja niitä voi käyttää myös käsiin ja jalkoihin. Itselläni jalat ovat melkoiset hikijalat kesäisin ja saankin aina syksyllä heittää kaikki kesän ballerinat suoraan roskiin, joten aion ehdottomasti käyttää näitä kosteuspyyhkeitä myös jalkoihin.

Tosi Kuiva on todella tehokasta tavaraa ja tällaista ei saada ilman tehokkaita ainesosia. Tässä siis ainakin C:llä on ollut sivuoireena käytön aloituksessa sen ärsyttävän hieman kainaloita ja aiheuttavan kuivuutta ja kutinaa. Nämä oireet kuitenkin katosivat sen ensimmäisen viikon käytön jälkeen ja siitä saakka käytön kanssa ei ole ollut ongelmia. Meinaan ehdottomasti myös alkaa käyttämään tätä nyt ajoissa, jotta häissämme voin huoletta olla ilman pelkoa haisevani hieltä ja pilaavani mekkoni hikitahroilla.

Voin siis suositella Tosi kuivaa kaikille hikoilijoille ja dödön unohtaville ja samalla voin suositella myös R.E.D.D Free palvelua kaikille, jotka halajatte ilmaiset tampoonit kotiovelle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *