Järjestys

jarjestys-2.jpg

jarjestys-3.jpg

jarjestys-4.jpg

jarjestys-5.jpg

jarjestys-6.jpg

jarjestys.jpg

Kerroin jo edellisen Lundian lipastopostauksen yhteydessä muuttaneeni täällä hieman huonekalujen järjestystä, jotta sain uuden sekä vanhan lipaston mahtumaan, sillä en ollutkaan valmis luopumaan vanhasta lipastosta. Kerroin myös ettei uusi järjestys ehkä ole kovin käytännöllinen, jouduimme mm. luopumaan baarijakkaroista, sillä niille ei jäänyt tilaa, mutta ne olivat muutenkin menossa vaihtoon.

Käänsin ruokapöytämme 90 astetta ja iskin vanhan lipaston sen taakse. Nyt ruokapöydän yllä oleva valaisin on hieman väärässä kohdassa, mutta haittaako tuo. Käänsin myös sohvan ja tv-tason päittäin saadakseni uutta fiilistä tähän asuntoon. Avointa tilaa jäi nyt olohuoneelle vähemmän sohvan kääntyessä vastakkaiselle seinälle, mutta käännettyäni myös ruokapöydän, jäi tuohon eteiseen/aulaan niin iso tila, että ei ainakaan lopu leikkitila Elikseltä. Sitäpaitsi parempi pitääkin ne palloleikit sillä puolella ettei ole televisio joku päivä nurin. Siirrettyäni sohvan ikkunan puolelle, houkuttelee se erästä taaperoa kiipeilemään selkänojalle ja muutaman kerran onkin siellä jo vierekkäin istunut koiramme kanssa katselemassa pihalle… 🙂 Vaarallista, mutta kun joku vahtii niin haittaakos tuo.

Yritin etsiä postausta jossa olisin esitellyt olohuoneemme, mutta enpäs sellaista löytänytkään. On tainnut jäädä vain ajatustasolle se. En ole edes uutta verhoilua saanutta sohvaa esitellyt täällä blogin puolella. Kyllähän tuo olohuone on muutamassa postauksessa vilahtanut, mutta ei oikein mitään selkeää kuvaa. Täältä löytää kuitenkin yhden postauksen, mistä näkee vähän vanhaa ruokailutilaa.

Mutta onkos tuolla vanhalla järjestyksellä niin väliä, mitäs pidätte uudesta järjestyksestä?

Näissä tunnelmissa ensimmäisen cityjuhannuksen viettoon! 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *