Karvaton kesä

braun-2.jpg

braun-3.jpg

braun-5.jpg

braun.jpg

Olen laiska ajelemaan sääriäni ja talvisin ne usein onkin melkoisen karvavuoren peitossa. Onnekseni jalkakarvani eivät kuitenkaan ole tummia, joten en ihan luolanaiselta näytä talvellakaan. Tosin jos C:ltä kysyisi, niin olisi mielipide varmasti hieman erilainen. 🙂

Olenkin jo maininnut aikaisemmin kuuluvani Buzzadoriin ja nyt pääsin sitä kautta kokeilemaan Braunin uusinta innovaatiota naiskauneudelle eli SkinSpa Premium editionia. Tähän on varmasti törmätty jo muissakin blogeissa, joten jätän sen suuremmat esittelyt sikseen, mutta lainatakseni Buzzadorin sivuilla annettua infoa lyhyesti:

Braun SkinSpa 7979

• Mikrovärähdykset – Yli 3 000 mikrovärähdystä minuutissa kuorii ihoa 4 kertaa pelkkää manuaalista kuorintaa tehokkaammin.
• Mikrohierontaharja  Stimuloi ihon pinnan uudistumista.
• Kääntyvä ajopää – Mukautuu pehmeästi kehon muotoihin.
• Aktiiviset hierontarullat   Hellävaraista epilointia varten.
• Wet & Dry   Käytä kylvyssä tai suihkussa saadaksesi miellyttävämmän ja mukavamman epilointikokemuksen.
• Close-Grip-teknologia  40 pinsettiä poistaa jopa hiekanjyvän (0,5 mm) kokoiset ihokarvat.
• Smartlight   Paljastaa jopa hennoimmat ihokarvat.
• Ihohuokosten syväpuhdistus – vain 1 minuutissa.

Ilmaiseksi en laitetta saanut, vaan sain ostaa sen suositushintaan nähden melkolailla halvemmalla. Omistin jo entuudestaan Philipsin epilaattorin, jonka olen ostanut jo vuosia sitten, mutta tämä Braunin uutuus houkutteli mainosteksteillään sekä ihonkuorinnan ja kasvojen puhdistuksen mahdollisuuksilla. En ole käyttänyt epilaattoria aikoihin enkä edes tiedä missä se tällä hetkellä on. Tätä Braunin uutuutta pystyy käyttämään myös suihkussa toisinkuin vanhaani ja tämä lupaa poistaa jopa 0,5mm pituiset karvat. Testattuani tätä Braunin uutta epilaattoria koin pienen pettymyksen. Epilaattori tuntui huomattavasti mukavammalta kun vanha epilaattorini, mutta teho oli surkeampi. Tuntuu, että sain samaa kohtaa hinkuttaa moneen otteeseen ennen kuin sain karvat irti, jopa ne pisimmät. Toisaalta en lukenut laitteen mukana tulleita epilointivinkkejä, joissa kehotettiin valmistelemaan iho lämpimällä vedellä avatakseen ihohuokoset, mutta en ole joutunut tällaista toimenpidettä tekemään vanhallakaan epilaattorilla. Voisin testiksi kaivaa vanhan epilaattorin ja kokeilla sitä kunhan karvat tästä hieman taas kasvavat.

Kasvojen puhdistusharja lupaa puhdistaa ihohuokoset, meikin ja epäpuhtaudet nopeasti ja jopa kuusi kertaa tehokkaammin kuin tavallinen, puhdistusgeelillä tehtävä kasvojenpuhdistus. Vielä en osaa sanoa tämän toimivuutta, mutta ainakin tämä on todella koukuttavaa. Iho tuntuu puhdistuksen jälkeen niin pehmeältä ja puhtaalta ettei tällaista tunnetta kyllä pelkällä puhdistusgeelillä saisikaan.

Epilaattorin mukana tulee lisäosana kuorintaharja, joka vaihdetaan epilaattoripään tilalle ja kuorintaharjalla voi poistaa kuivaa ihoa ja kuollutta ihosolukkoa. Tämä toimenpide suositellaan tehtäväksi epiloimisen jälkeen, mutta ei heti epiloinnin jälkeen (minkä virheen tein itse ja sen jälkeen hieman kirvelsi ihoa), sillä se ehkäisee karvojen sisäänkasvamisen. Tähänkään en osaa vielä sanoa juuta enkä jaata, sillä vasta epiloin ja kuorin sääreni, joten karvojen sisäänkasvamisen näkee vasta ajan kanssa mutta yritän muistaa tehdä uuden postauksen aiheesta myöhemmin. 🙂

braun-4.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *