Penkin päällystys

kampauspoyta-1.jpg

Hain muutama viikko takaperin siskoni kanssa Tori.fi:stä ostamani kampauspöydän ja siihen kuuluvan penkin. Mainitsinkin kampauspöydästä jo täällä. Penkkihän oli luonnollisestikin siinä kunnossa että se pitää verhoilla uudelleen. Onneksi penkin muotoilu on sellainen, että verhoilu onnistuu meikäläiseltäkin, ainakin toivottavasti. Päätin heti käyttäväni siinä jotain Marimekon kankaista, sillä rakastan Marimekon kankaita ja käyn selailemassa niitä silloin tällöin ihan muuten vain miettien että missä voisin niitä käyttää. No nythän mulla on tässä oiva projekti, jossa voisin jotain Marimekon kangasta käyttää. Koska makuuhuoneemme tulee olemaan ns. väritön, haluan kankaan olevan mustavalkoinen. Vaihtoehdoiksi on nyt noussut joko Tiiliskivi tai Ajatus on tärkein -kangas. Kysyisinkin nyt teidän mielipidettä, kumpi on teidän mielestä kivempi penkin verhoiluun?

kampaustuoli.jpg

Kampauspeilin mukana tullut peili ei ole tullut jäädäkseen, vaan siihen olen suunnitellut laittavani Vino-peilin, jonka kävin hakemassa Lokalista. Vino-peili vilahtikin jo instagramissa ja esittelen sen myöhemmin kun se on saatu oikealle paikalleen. 🙂 Ostin Indiskasta nuo kaksi vaaleanpunaista kukkakuvioista nuppia, mutta ne ovat vain väliaikainen ratkaisu sillä olen keksinyt jo mitä OIKEASTI haluan tähän nupeiksi. 🙂 Saas nähdä saanko siitä kehitettyä yhden DIY-projektin vai tyssääkö projekti siihen ettei tarvikkeita ole saatavilla ja joudun ostamaan ne valmiina ylihintaan. 😉

kampauspoyta-3.jpg

kampauspoyta-5.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *