Mistä joulufiilis on tehty

23112014-1.jpg

No tietysti lumesta, glögistä ja tortuista. Perjantaina saatiin nauttia kunnon lumituiskeesta, joka peitti koko maan valkoiseksi ja joulufiilis oli taattu.

Ihanasta lumisateesta huolimatta viikonlopun alku näytti jo epätoivoiselta kun perjantai alkoi pimetä, olimme Eliksen kanssa kaksin kotona ja omat silmäluomeni alkoivat painamaan jo neljän maissa nukahtaen hetkeksi sänkyyn Eliksen jääden yksin touhuamaan. Karulla herätyksellä sitten ylös kun Elis oli kaatanut edellisenä päivänä ostamani huonekuusen nurin olohuoneessa. Siitä sitten ärsyyntyneenä pommitin siskoani ja äitiäni viesteillä, josko jompi kumpi meidät huolisi kylään. Ja niin siskoni mies tuli hakemaan meidät heille.

Emme kuitenkaan suinkaan olleet ainoat kyläilijät, vaan heillä olikin siellä lapsille järjestetyt pikkujoulut starttaamassa ja he odottelivat muitakin vieraita paikalle. Glögiä nauttien ja torttuja ja pipareita leipoen ja syöden viihdyimmekin Eliksen kanssa siskoni luona puoli kymmeneen saakka illalla ja kotiin päästyämme Elis meni pitkästä aikaa helposti nukkumaan.

Lauantaiaamu alkoi pyörähtämällä Sellossa Popin liikkeessä ostamassa puna-valkoraidallinen yöpuku Elikselle. Popilla on tämän viikonlopun ajan kaikki yöasut -20 % sekä myymälöissä että verkkokaupassa. Meillä oli tarkoitus ottaa joulukorttikuvia tuo yöasu päällä, olen Pinterestistä kerännyt erilaisia kuvaideoita.

Iltapäivällä saimme kylään kolme ystävääni lastensa kanssa. Tein meille torttuja ja lämmitin glögiä. Melkoinen glögin ja tortun täytteinen viikonloppu siis. 🙂 Eliksen ollessa päiväunilla aloitin neulomaan Elikselle tuubihuivia, kun en ole vielä mistään kivan näköistä löytynyt ja illalla Eliksen mentyä yöunille ja jäädessäni yksin iltaa istumaan, laitoin Yle Areenalta pyörimään SuomiLOVE -sarjan ensimmäisen jakson ja heti perään toisen jakson ja jatkoin niiden katselun ajan tuubihuivin neulomista. Ennen puolta yötä painuin lopulta itse nukkumaan päänsäryn saattelemana jutellen vielä sängyssä puhelimessa äitini kanssa niitä näitä.

Tänään ehdimme ensimmäistä kertaa mennä ulos ihmettelemään lunta ja käytiin samalla pyörähtämässä joulumarkkinoillakin. Nyt jatkan tuubihuivin neulomista saatuamme Elis päiväunille, tätä menoa saan sen jo tänään valmiiksi. 🙂

23112014-1-2.jpg

23112014-2.jpg

23112014-3.jpg

23112014-4.jpg

23112014-6.jpg

23112014-7.jpg

23112014-8.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *