Perheriidan ainekset

Joulukorttikuvaus… Voi jösses mikä perheriita siitä meinasi syntyä, tai ehkä syntyikin. ;D Päätin hetken mielijohteesta pystyttää juuri lauantaina pienen kotistudion pystyyn kun oli itselläni tyhjä hetki ystäviä kylään odotellessa. Iskin Elikselle päälle Popin puna-valkoraidallisen yöasun ja yritin saada hänet tekemään erilaisia asioita taustakankaan edessä. Noh, eihän se ihan nappiin mennyt ja lopulta itkettiin ja mökötettiin kaikki. 😀

Olin valmiiksi katsonut Pinterestistä nimenomaan helppoja kuvausideoita, koska arvelinkin ettei Elis ole kovin yhteistyöhaluinen tällaisissa asioissa, mutta nähtävästi ne helpotkin ideat olivat liikaa toteutettavaksi asti eikä mitkään herkkulupailut auttanut. Eipä tuo nyt kovin yllätyksenä tullut, sillä Elis inhoaa kun äiti heiluu kameran kanssa ja yleensä kääntää heti selän kameralle ja lähtee toiseen suuntaan. Kaikki kuvat jotka täällä bloginkin puolella nähdään Eliksestä on monen otoksen tuloksia ja sattumia.

Mutta mikäs kuvauksissa sitten sen perheriidan sai oikein aikaiseksi? No tietenkin se, ettei mies osannut lukea ajatuksiani kun halusin hänen pitävän Elistä paikoillaan ja naurattamassa häntä, DAA! 😀 Toinen yrittää kiireellä käydä suihkussa ja valmistautua lähtemään viettämään työkaverinsa läksiäisiä, kun mulla on samaan aikaan ihan omat jutut menossa ja tietysti hänen olisi pitänyt siinä kyetä auttaa.

Alunperin en edes ajatellut kuvausta suorittaa sillä sekunnilla ihan vain valon puutteenkin takia, ulkona oli jo pimeää, vaan tarkoitus olikin vain laittaa taustat valmiiksi ja vähän testailla kameran kanssa kuvausetäisyyksiä ja muita juttuja, mutta yhtäkkiä olinkin jo pukenut Elikselle kuvausasun päälle ja yritin saada häntä pomppimaan kameran edessä. Ajattelin kai hoitavani sen nyt samantien pois alta, ettei tarvitse joulukortteja enää miettiä. Lopulta kuvausrekvisiitat kerättiin raivona pois lattialta ja tungettiin niin syvälle kaappiin, ettei niitä tarvitse ennen seuraavaa joulua sieltä esiin kaivaakaan. Sunnuntaina sitten istahdin jo rauhoittuneena alas koneelle katsomaan, josko niistä kuvista nyt jotain irtoaisi ja lopulta kahta kuvaa hieman yhdistelemällä toisiinsa, sain riittävän lopputuloksen, jotta nyt muutama joulukortti saatiin tilattua sukulaisille. 🙂

Tässä kuitenkin teille hieman mitä se touhu oikeasti oli:

24112014-1.jpg

24112014-2.jpg

24112014-3.jpg

24112014-4.jpg

24112014-5.jpg

24112014-6.jpg

24112014-7.jpg

24112014-9.jpg

24112014-10.jpg

24112014-11.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *