Mökkeilyä ja katse elokuuhun

mokilla-1.jpg

mokilla-2.jpg

mokilla-4.jpg

mokilla-28.jpg

mokilla-38.jpg

mokilla-39.jpg

mokilla-48.jpg

mokilla-53.jpg

mokilla-57.jpg

mokilla-58.jpg

Heinäkuun viimeisiä päiviä viedään ja ensi viikolla palataan töihin ja päiväkotiin. Kävimme viikonloppuna mökillä koko perhe hakemassa vähän viimehetken kesäfiilistä, grillailua, saunaa, uimista ja itikoita. Instagramia seuraavat jo tiesivätkin meidän viikonlopun ohjelmasta. Kyseessä oli meidän tämän kesän ensimmäinen ja ainoa reissu omalle mökille, ei ole oikein säät houkutelleet lähtemään mökille ja elokuu onkin jo täyteen buukattu kaikenlaista muuta.

mokilla-10.jpg

mokilla-15.jpg

mokilla-16.jpg

mokilla-40.jpg

mokilla-45.jpg

mokilla-46.jpg

Onneksemme saimme lauantaina nauttia helteestä, eikä näin siis koko viikonloppua tarvinnut viettää neljän seinän sisällä sateelta suojassa. Rakastan meidän mökkisaunaa, siellä voisi istua tuntikausia löylyjä ottamassa. Naureskelimme äitini kanssa, että mökillä on tapana lämmittää sauna aina kun ei ole mitään tekemistä. Sunnuntainakin ennen lähtöämme kotiin istuimme terassilla vailla tekemistä ja äiti ehdotti saunan lämmitystä, sitä kuitenkaan enää lämmittämättä. Eilen lämmitimme kotona saunan ja sain taas muistutuksen siitä ettei mökkisaunalle pärjää mikään sähkökiukaalla varustettu sauna, löylyt ei ole edes vertauskelpoisia kunnon puusaunaan ja nimenomaan meidän mökin saunaan. En uskaltanut saunan päätteeksi hypätä vielä perjantaina järviveteen, mutta lauantaina kävinkin sitten oikein kahteen kertaan uimassa. En muista milloin olisi mennyt näin myöhäiseksi talviturkin heittäminen… Myös Elis nautti täysin rinnoin uimisesta.

mokilla-23.jpg

mokilla-74.jpg

mokilla-61.jpg

mokilla-67.jpg

mokilla-75.jpg

mokilla-30.jpg

Meillä oli mökillä mukana tosiaan koko perhe kaikkine karvaturreineen, mukana oli myös meidän uusi perheenjäsen, kääpiöluppakorvakani. Hän sai juosta nurmikolla valjaissa “vapaana”, olin viritellyt valjaisiin kiinni koiramme flexin. Hän on niin ihastunut meidän koiraan, että juoksenteli tämän perässä kokoajan. Lopulta kun flexin pituus ei enää riittänyt koiran perässä juoksemiseen, päätti kani purra sen rikki. En tiedä yhtään kuinka kauan kani ehti liihotella vapaana, mutta pysyi silti kiltisti pihapiirissä.

Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus Eliksen ja siskoni perheen kanssa mennä käymään Porvoossa, sitä seuraavan viikonlopun vietämmekin mieheni kanssa aivan kaksin Budapestissä Eliksen jääden mummin luokse hoitoon neljäksi päiväksi. Mieheni oli aivan kaikessa hiljaisuudessa hankkinut salaa minulta meille matkat Budapestiin ensimmäistä hääpäiväämme viettämään ja sortui asian paljastamaan jo kesä-heinäkuun vaihteessa kun ei malttanut enää salailla. Olin kyllä aivan halolla päähän lyöty ja odotan matkaa todella innoissani. Samalla kuitenkin jännitän hirveästi, koska en ole koskaan ollut erossa Eliksestä yhtä päivää pidempään. En epäile etteikö Elis pärjäisi hyvin, vaan pikemminkin epäilen omaa pärjäämistäni. 🙂 Ikävöin Elistä jo jokaisen työpäivän aikana niin, että mitenhän malttaa olla poissa neljä päivää!!

Budapestin jälkeen olisi tiedossa vielä yksi mökkiviikonloppu, kun menemme kahden ystäväperheen kanssa toisen heistä mökille ja sitä seuraavana viikonloppuna on yhden ystäväni häät Jyväskylässä. Siinä se elokuu sitten onkin purkissa ja voimme aloittaa joulun odotuksen. 😉

Mainos alkaa

Sähkön hinta on nyt ennätys korkealla. Säästä sähkössä ja ota tästä Kotimaan Energian kiinteähintainen ja turvallinen sähkö 24 kuukaudeksi alkaen 9,97 snt / KwhMainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *