Lucuma-mustikkafudge twistillä

fudge-9.jpg

Somessa on nyt ollut pinnalla taas uusi superfood herkku, lucuma-mustikkafudge. Sain ystävältäni linkin ohjeeseen ja toiveen saada sellaista maistaa, joten ei muuta kun hihat heilumaan. Ainoa puuttuva ainesosa oli maapähkinävoi, muut löytyi valmiina kaapista. Ohjehan on todella helppo. Usein nämä raakaherkut vaativat monia eri ainesosia ja valmistusvaiheita, jolloin mielenkiinto saattaa vähän kärsiä, kun pelkkien raaka-aineiden hankkimista varten rahaa palaa ja joutuu ravaamaan useassa eri kaupassa.

Tein ensimmäisellä kerralla tätä ihanaa fudgea täysin reseptiä noudattaen, mutta seuraavalla kerralla uskalsin jo rohkeasti lisätä siihen yhden ainesosan, nimittäin lakritsijauheen. Idea lähti siitä, kun se nökötti kaapissa vaniljajauheen vieressä ja siinä sen pidempää miettimättä, kaadoin joukkoon n. yhden teelusikallisen verran lakritsijauhetta. Eikä lopputulos todellakaan ollut huono. Se sopi ihan täydellisesti mustikoiden ja ”toffeen” kaveriksi.

Alkuperäiseen ohjeeseen pääset siis täältä, mutta suosittelen myös kokeilemaan sitä juurikin tuolla lakritsijauheella!

fudge-2.jpg

fudge-3.jpg

fudge-6.jpg

fudge-7.jpg

fudge-8.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *