Lindexin lasten syysmallisto

Olen peukuttanut Lindexin lastenvaatteita alusta saakka, siis jo ollessani raskaana. Ne on ehdottomasti kuoseiltaan ja laadultaan parhaimpia hintaansa nähden. Ne sopii myös malliltaan meidän pojalle kuin unelma, joten niitä on kyllä ostettu alusta saakka kaapit täyteen. Hommaahan ei helpottanut yhtään, että meille lähin Lindex oli ennen muuttoamme ihan kiven heiton päässä, joten mammalomallakin sitä saattoi Eliksen nukkuessa vaunuissa vaan kävellä sinne tuhlaamaan viimeisetkin rahat.

Eliksen vauvavuotena tulikin uusia vaatteita hamstrattua ehkä liikaakin, mutta nyt taas viimeisen vuoden ajan olen kokenut jonkinlaista lastenvaateähkyä eikä niitä olekaan ostettu juuri ollenkaan. Onhan asiaan toki vaikuttanut sekin, että kasvu on hidastunut, eikä uusia vaatteita tarvitse jatkuvasti olla hankkimassa, mutta täytyy kyllä myöntää että olen jopa vähän laiminlyönyt uusien vaatteiden hankkimista ja lapsemme on ajoittain kulkenut jopa liian pienissä vaatteissa.

Nyt olen alkanut taas vähän enemmän seuraamaan lastenvaatemuotia ja Lindexin uusi syksyn mallisto on aivan ihana! Toki tyttöjen puoli on vieläkin ihanampi, mutta kyllä tuo pojillekin suunnattu mallisto on aika valloittava. Kävinkin viime viikolla hakemassa muutamista vaatteista viimeisiä kokoja. Tässä meidän saalis, tuo ihana harmaa tekstiprinttipaita on oikeasti yöpuvun paita, mutta sanoma sopii pojallemme paremmin kuin hyvin, niin aion pukea sitä ehdottomasti päivälläkin. Tuo harmaa college onkin jo aikaisempaa droppia, liekö edes virallista syysmallistoa. Olisin halunnut hankkia Elikselle myös Lindexissä myynnissä olleen leijonakuosisen bombertakin, mutta se taitaa olla jo loppuunmyyty.

Seuraavaksi pitäisi vielä käydä läpi ulkovaatteet ja miettiä mitä pitää hankkia uusia. Tuntuu, että monella on jo nämäkin valmiina hankittu lapsille, eli pitäisi varmaan itsekin vähän ryhdistäytyä. 🙂

lindex-1.jpg

lindex-2.jpg

lindex-3.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *