Vihersmoothie

smoothie-3.jpg

Tuleeko teillä hamstrattua hedelmiä aina kun K-kaupoissa on ne euron päivät? Omaan ostoskoriini päätyi viimeksi muutama viikko sitten lopulta yli 40 euron edestä hedelmiä…

Päädyin osan pilkkomaan ja pakastamaan smoothiejuomia varten ja loput syötiin aamupalana, välipalana ja iltapalana. Kauppakassista löytyi mm. hunajamelonia, vesimelonia, kiwejä, ananaksia, nektariineja, luumuja, viinirypäleitä, banaaneja ja persikoita.
Nämä muutamat viikot on testailtu erilaisia smoothiejuomia ja eilen aamulla löytyi ehdottomasti uusi lemppari, no doubt. Koin heti suuren halun jakaa taas tämän teidän kanssa, taitaa olla jo kolmas smoothieresepti blogihistoriassani.
smoothie-1.jpg
Smoothieta varten tarvitset
2-3 dl appelsiinimehua tai vastaavasti 2 tuorepuristettua appelsiinia
1-2 banaania
2 kiwiä
1 avokadon
kourallisen pinaattia
reilun kourallisen pakastettuja ananaspaloja
smoothie-2.jpg
Vaihtoehtoisesti avokadon voit korvata muutamalla reilulla ruokalusikallisella turkkilaista tai kreikkalaista jugurttia, kuten itse tein tänäaamuna huomatessani avokadon olevan vielä raaka. Tästä pääsemmekin vinkkivitoseen, jonka bongasin netin syövereistä, jolla voi tarkastaa avokadon kypsyyden!
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *