Uudet tuulet

elis.jpg
Tästä kaikki lähti 🙂 <3

Kaikki alusta saakka mukana olleet ovat saattaneet huomata, että blogi ei pidä sisällään enää puhtaasti äitiysjuttuja ja vauvan kasvun seuraamista. Oikeastaan vain murto-osa koskee enää tätä aihealuetta. Eliksen kasvun myötä lapsijutut on vähentyneet ja sisustusjutut lisääntyneet.

Eliksen kasvaessa vauvasta omaksi persoonakseen, tuntuu omituiselta kirjoitella hänestä, toisesta ihmisestä. Vielä jokunen aika sitten pelasin sen varassa, että blogissa tultaisiin käymään läpi myös mahdollista toistakin raskautta ja vauvavuotta, mutta tällä hetkellä en osaa sanoa milloin sellaista ihanuutta päästäisiin seuraamaan vai päästäänkö ollenkaan, joten olen päättänyt luopua ajatuksesta blogin suuntauksesta lapsiperheblogina.

Tästä syystä, pitkän pohdinnan jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että blogi saa päivittyä nimen kera. Aloin kirjoittamaan blogia ollessani viimeisilläni raskaana, jolloin vertaistukea kaivaten päätin tämän perustaa. Tuolloin nimi Matkalla äitiyteen kuvasti blogia hyvin, koska jutut pyörivät äidiksi tulemisen ympärillä ja elin matkaa äitiyteen. En osannut tuolloin arvata miten tämän kanssa lopulta käy. Nyt kun blogi on selkeästi enemmän sisustus- ja lifestylepainotteinen, on blogin nimi ehkä hieman harhaanjohtava ja tämä saattaa karsia paljon lukijoita pois.

5D3_0534.jpg

5D3_0648.jpg

Tulen jatkossakin jakamaan myös perhejuttuja kuvien kera, joten Eliksen kuvia tullaan edelleen näkemään postauksissa, mutta pyrin painottamaan blogin kuitenkin sisustusaiheisena, koska se on se juttu tällä hetkellä mistä nautin. En halua blogin nimellä kuitenkaan sulkea mitään aihealuetta pois ja jos fiilis iskee, niin haluan voida kirjoitella treenaus-, ruoka- ja matkustusjuttujakin, ilman että blogin nimen lukiessa lukija jättää klikkaamatta postausta auki.

En ole vielä keksinyt blogille uutta nimeä, en edes vaihtoehtoja. Otan siis ilolla vastaan nimiehdotuksia ja ilmoittelen kyllä kun nimenvaihdos tulee ajankohtaiseksi. Siihen saakka jatketaan tätä niin kuin ollaan tähänkin saakka menty!

Mitäs mieltä olette blogin nimen vaihdoksesta?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *