Muistatteko vielä tämän

peilipoyta-9.jpg

Päätin aamulla kuvailla makuuhuoneessamme olevaa peilipöytää, koska se on valehtelematta yksi lempikalusteistani kodissamme. Aikaisemmissa täällä nähdyissä kuvissa olin stailannut sen, mutta tämä näky tänä aamuna oli mielestäni kuvaamisen arvoinen. Tältä se useimmiten näyttää, varsinkin nykyään kun olen nyt innostunut meikkaamisesta.

Ennen pöytä toimi oikeastaan vain vaatetelineenä, siihen kasaantui sekä likaisia että puhtaita, viikattuja vaatteita. Nykyään siihen on kuitenkin nimensä mukaisesti löytänyt tiensä meikkiarsenaalini ja aamuisin istun tässä meikkaamassa, nimittäin tämä on kotimme ainoa paikka, jossa valaistus on aamuisin kohdillaan.

Yritin meikata uudessa kylpyhuoneessamme, mutta 60cm syvät kalusteet estivät tarpeeksi lähelle pääsyn peiliin, eikä kylpyhuoneen valaistus ole kovin ideaali meikkaamiselle. Peilipöydän oma jakkara odottaa edelleen verhoilua ja sen kangas odottelee kaapissa. Kenties tänä syksynä olisi sen projektin paikka!

Näihin kuviin ja tunnelmiin, mukavaa viikonloppua Henri-myrskystä huolimatta! Me menemme vielä illaksi kaupunkiimme tulleeseen tivoliin. Katsotaan saisiko sieltä hienoja kuvia tänne 🙂

peilipoyta-6.jpg

peilipoyta-2.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *