Kuumaa, höyryävää mudcakea

niipperi-16.jpg

niipperi-13.jpg

Törmäsin eilen lähikaupassamme maailman söpöimpään myyntipakkaukseen, kun yksi hylly notkui täynnä valkoisia teepusseja, koristeltuina höyhenillä. Yksinkertainen ja simppeli design, se puree minuun. En voinut sivuuttaa tuota hyllyä ja kun huomasin erään pussin kyljessä lukevan Mudcake, en voinut enää vastustaa sellaisen ostamista. Päätin ostaa sen yllätyksenä miehelleni, joka tykkää teestä ja rakastaa suklaata. Illalla sitten keitin teevettä ja haudutin molemmille mudcaketeet ja söimme niiden kaverina Pågenin Gifflarit.

niipperi-1.jpg

niipperi-18.jpg

Tänään tutustuin sitten vähän tarkemmin tuohon kummaan teemerkkiin, NIIPPERIin. Löysin NIIPPERIn nettisivut ja heti etusivulla kävi ilmi, että kyseessä on tänä vuonna markkinoille tuotu luksusteebrändi, jonka teevalikoima on luotu huipputason teetilojen kanssa. Valikoima uudistuu jatkuvasti tuoden teenautiskelijoiden ulottuville parhaat makuelämykset. Maustamattomat teet ovat luomutuotantoa teetiloilta, joissa arvostetaan perinteitä.

Itse en ole kovinkaan kummoinen teen juoja, mutta tämä kyllä oli sen verran mainio tee, että mudcaken loputtua aion ehdottomasti käydä hakemassa kaupasta jonkun toisen Niipperin makunystyröitä hivelevän maun. Valikoima on esillä myös heidän nettisivuillaan, mutta sieltä puuttui tuo Mudcake, jota en voi kun suositella suklaan ystäville. Se on mustaa teetä ja siinä käytetty kaakaopavun kuorta, kaakaopapua sekä suklaan ja kerman aromeja.

Teen tuoksu on aivan taivaallinen, Chocolate Heaven.

niipperi-12.jpg

niipperi-6.jpg

niipperi-5.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *