Televisio makuuhuoneessa – uhka vai mahdollisuus?

makuuhuone-2.jpg

Tiedättekös te kun sanotaan, että telkkari makuuhuoneessa tappaa kaiken läheisyyden parisuhteessa. Ajattelin itsekin ennen niin, mutta enää en olekaan niin varma. Meillä nimittäin oli telkkari makuuhuoneessa aikaisemmassa kodissamme, mutta muutettuamme oli ehdottoman tärkeää itselleni ettei makuuhuoneeseen enää tule telkkaria. Ajattelin sen lisäävän läheisyyttä, mutta ei se nyt ihan niin mennytkään. Tiedättekös miksi?

No siksi, koska nyt välillemme on tullut meidän puhelimet. Telkkari kun häipyi, niin tilalle otettiin kaikki mahdolliset somekanavat ja kuulostaako tutulta kun sanon, että maataan ne viimeiset hetket ennen nukkumaanmenoa omilla puolillamme sänkyä, niin reunalla kun mahdollista, selät vastakkain. Koska puhelimet on jo isketty kiinni laturiin ja joudut kurkottamaan sinne reunan yli, kasvaa välillemme entistäkin suurempi hajurako.

Silloin, kun makuuhuoneessamme oli vielä telkkari, pystyimme käpertymään toisiimme kiinni katsomaan hömppää ja nukahtaa sylikkäin, mutta toista se on nyt. Kun ei vaan pysty rauhoittumaan ja jättää elektroniikkaa rauhaan illaksi. Alan kallistumaan takaisin siihen telkkariin makuuhuoneessa. Oli ihana nukahtaa mieheni syliin, kun hän vielä jäi katsomaan telkkaria.

Mitäs mieltä te olette televisiosta makuuhuoneessa?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *